13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMama natura - nedreapta cu fratii si surorile unor sex-simboluri

Mama natura – nedreapta cu fratii si surorile unor sex-simboluri

Isi poate imagina cineva cum este sa fii in pielea surorii topmodelului Naomi Campbell sau a actritei Nicole Kidman? Cum se poate simti sora Claudiei Schiffer sau cea a Victoriei Beckham? Nu este deloc usor sa te intrebi toata viata cum a fost posibil ca norocul, privit doar din punct de vedere estetic, sa fie favorabil doar uneia dintre parti.


Câti dintre noi nu am simtit un strop de invidie când am admirat fotografii ale vedetelor considerate a fi adevarate simboluri ale frumusetii: de la topmodele celebre la actori sex-simbol prin excelenta, precum Keanu Reeves, Colin Farrell sau Tom Cruise? Putini sunt cei care nu au gândit macar o data: „De ce nu sunt eu in locul lor? De ce mama natura nu m-a inzestrat cu picioare de felina sau cu o fata de inger?“. Situatia devine mult mai stânjenitoare atunci când cei care isi pun aceste intrebari sunt legati prin sânge de vedetele in cauza.


Afirmatia potrivit careia „frumusetea nu inseamna totul“ este cât se poate de adevarata, insa acest lucru nu face ca situatia sa fie mai buna atunci când vezi ca fratele sau sora ta câstiga miliarde de dolari, se plimba in jurul lumii, este iubit(a) si admirat(a) de toti si acest lucru doar pentru ca natura a fost mai generoasa cu el sau ea in ceea ce priveste fizicul. Realitatea este cruda pentru multi dintre cei care se pot lauda doar ca sunt fratele sau sora unei celebritati. Un exemplu care ilustreaza foarte bine diferenta la capitolul frumusete este cel al Antoniei Kidman, sora actritei australiene Nicole Kidman. Aceasta este departe de cea care este considerata a fi „cea mai eleganta si mai sofisticata vedeta de la Hollywood“.


Alt caz de „nedreptate“ este cel al surorii lui Jennifer Lopez, Lynda. Despre aceasta se poate spune ca seamana la ochi cu diva latino, insa, atunci când vine vorba de nas, orice comentariu este de prisos. Este de la sine inteles ca dimensiunile destul de generoase ale acestuia ruineaza sperantele Lyndei de a concura la frumusete cu sora sa.


Caroline Schiffer are o fata simpatica, insa este in mod clar „o versiune Picasso“ a topmodelului german Claudia. Ca sa nu mai vorbim de sora lui Naomi. Cei care au afirmat ca in urma casatoriilor mixte se nasc copii frumosi (Naomi este fiica unui chinez si a unei jamaicane) s-au referit probabil doar la celebrul topmodel. In ceea ce o priveste pe sora Claudiei, adeptii acestei opinii s-ar putea sa-si schimbe complet parerea.


Situatie grea si pentru sora lui Tom Cruise


Lee Ann Devette, sora lui Tom Cruise, este din punct de vedere fizionomic copia fidela a mamei sale. Este inutil de mentionat faptul ca actorul american a mostenit trasaturile fetei de la tatal sau. Diferenta este evidenta si probabil atârna destul de greu pe umerii lui Lee Ann.


Situatia este grea si pentru Louise Adams, sora fostei componente a formatiei Spice Girls, actuala sotie a atacantului englez David Beckham, Victoria. Nu de putine ori s-a spus despre Louise ca poate fi comparata cu „Victoria dupa ce a facut o cura hormonala“. Probabil ea se consoleaza cu norocul de a avea un cumnat ca David Beckham, care ii sta alaturi la toate mesele organizate in familie.


Atunci când analizam o fotografie a lui Kelly Stone, aproape ca nu putem crede ca aceasta este sora sex-simbolului din Basic Instinct, Sharon.


Un adevarat mister il reprezinta Karina Reeves, sora actorul Keanu. Exista doua posibilitati: fie Keanu a fost adoptat, fie mama natura a facut o gluma proasta. Fotografiata alaturi de fratele sau pe covorul rosu, Karina isi savureaza din plin cele cinci minute ale sale de celebritate, uitând poate pentru o clipa de kilogramele in plus si de dintii de iepure.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII