13.4 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinCele mai frumoase mostenitoare din lume

Cele mai frumoase mostenitoare din lume

Sunt tinere, frumoase, mofturoase si, mai presus de toate, cei care vor avea norocul sa le duca la altar se vor putea bucura de o avere inimaginabila.


Cunoscuta revista economica Forbes a realizat un clasament al celor mai frumoase si senzuale mostenitoare din lume.


Aproape toate si-au petrecut mare parte din tinerete la New York, iar tabloidele le-au poreclit „celebutantes“, pentru ca sunt mereu prezente la petrecerile in voga din America, isi petrec vacantele in locurile cele mai „trendy“ si, mai mult decât orice, nu se lasa niciodata fotografiate fara machiaj sau cu vreo tinuta care nu e in pas cu moda.


Frumoase si bogate


Desi cea mai mediatizata dintre vedete este Paris Hilton, potrivit revistei Forbes, cea mai atragatoare si frumoasa dintre toate „bogatasele“ este Ivanka Trump, fiica de 24 de ani a magnatului Donald Trump, absolventa magna cum laudae a Universitatii din Pennsylvania. Desi foarte tânara, Ivanka a avut deja ocazia sa fie topmodel, sa apara in reality show-ul „The Apprentice“ si in prezent este vicepresedinte al unei mari agentii imobiliare care face parte din „Trump Organisation“.


Locul doi in clasament este ocupat de mult mediatizata Paris Hilton. Despre ea se stie cam tot ce e de stiut. La doar 25 de ani, Paris s-a clasat pe locul 56 in clasamentul celor mai puternice celebritati din lume. In plus, blondina mostenitoare este o adevarata mina de aur: o aparitie a sa intr-o emisiune TV ii aduce in cont un milion de dolari, numele sau este unul dintre cele mai cautate pe internet, a participat la un reality show, e cântareata si a devenit celebra gratie unui filmulet porno, realizat de un fost prieten al sau. Ca si cum nu era suficient, Paris este mostenitoarea celebrului lant hotelier Hilton, prezent in toata lumea.


Pe urmele parintilor


Ultimul loc pe podium este ocupat de Julia Louis-Dreyfus, de 45 de ani, fiica cea mare a milionarului francez Gerard Louis Dreyfus. Julia a cunoscut succesul ca actrita, ea câstigând si un Golden Globe, si este una dintre protagonistele show-ului de televiziune „Arrested Development“, care se bucura de mare succes in Statele Unite.


Locul patru in clasament ii revine Annei Anisimova, fiica magnatului rus Vassily Anisimov. Tânara de 21 de ani s-a mutat in New York in 1991, a studiat la „New York University“, a fost topmodel, este deseori prezenta in paginile tabloidelor americane si lucreaza in domeniul afacerilor imobiliare. De curând, ea a declarat ca doreste „sa construiasca un adevarat imperiu imobiliar si sa preia controlul orasului“.


Anna este urmata in clasament de Georgina Bloomberg, fiica primarului orasului New York, o sportiva de succes, care lucreaza in publicitate.


Pe locul sase o intâlnim pe Amanda Hearst, stranepoata magnatului presei Randolph Hearst, care l-a inspirat pe Orson Welles sa realizeze celebrul film „A patra putere“. Amanda este una dintre cele mai bogate 400 persoane din Statele Unite si este deseori prezenta in paginile de mondenitati.


Ultimele locuri in clasament sunt ocupate de Lidia Hears-Shaw, un topmodel de 21 de ani, Nicky Hilton, sora de 22 de ani a lui Paris, Aerin Lauder, care la 36 de ani este unul dintre simbolurile in materie de stil din New York, ea fiind comparata cu legendara sa bunica, Estele Lauder. Ultimul loc in top este ocupat de Dylan Lauren, fiica stilistului francez Ralph Lauren.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS