18.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024

Scurte stiri

Zeci de mii de spanioli au sarbatorit Revelionul in luna august


Zeci de mii de spanioli s-au adunat pentru a sarbatori Revelionul chiar in toiul lunii august si ca sa ciocneasca un pahar de sampanie in cinstea Noului An. Petrecerile au avut loc in satele Valoria la Buena, in apropiere de Valladolid, si Bérchules, in Granada, unde sarbatorirea Revelionului in mijlocul verii este unul dintre cele mai populare obiceiuri. In ambele sate, la mijlocul anilor ’90, a cazut curentul in noaptea de Anul Nou, astfel ca locuitorii nu au putut urmari la televizor evenimentul traditional cu cele 12 batai de clopot, care anunta inceputul unui nou an. Locuitorii au decis atunci sa repete Revelionul in toiul verii. Datorita marelui succes de care s-a bucurat initiativa, satele au decis sa repete experienta in fiecare an. De atunci, aceste petreceri s-au dovedit atractii turistice, anual venind aici vizitatori din toate colturile Spaniei, dar si de peste hotare. Potrivit presei locale, in acest an, peste 24.000 de oameni au ciocnit un pahar de sampanie in Bérchules, in timp ce in Valoria la Buena, au fost 12.000.


Autostrada acoperita cu ciocolata


Un camion de 19 tone incarcat cu ciocolata lichida s-a rasturnat pe o autostrada din Alleringersleben, Germania, informeaza site-ul Skynet.be. Camionul a iesit de pe carosabil, iar soferul a fost grav ranit. Luni dimineata, angajatii Serviciului drumuri si poduri erau inca ocupati sa curete drumul acoperit cu ciocolata, care se intarise intre timp.


Un maratonist s-a ratacit cu 100 de metri inainte de sosire


Un maraton organizat la sfârsitul saptamânii trecute in Germania a avut un final bizar. Dupa ce a dominat cursa, cu 100 de metri inainte de linia de sosire, liderul concursului a luat-o pe alt drum. Stefan Koch, ghinionistul alergator, a fost doar la câteva secunde de victoria la cea de a 15-a editie a maratonului nocturn Berliner City. Germanul s-a aflat permanent in spatele masinii pe care era afisat cronometrul. Ce nu stia germanul era ca masina nu avea voie sa parcurga ultimii metri din cursa si a continuat sa urmareasca vehiculul si dupa ce acesta a parasit traseul. De greseala lui Koch au profitat cei doi urmaritori ai sai, la final, alergatorul ghinionist ocupând doar locul trei.


Tata la 88 de ani


Un agricultor indian de 88 de ani, care nu a auzit niciodata vorbindu-se de Viagra, a devenit fericitul tata al unui baiat si nu are de gând sa se opreasca aici, informeaza site-ul Yahoo!News. „Nu vreau sa traiesc pâna la 100 de ani, dar atâta timp cât sunt in viata vreau sa profit de placerea sexului“, a declarat Virmaram Jat.


Acest barbat prosper spune ca merge in fiecare zi mult pe jos si bea lapte proaspat de camila inca din copilarie. Potrivit Times of India, ultima sa sotie – cea de-a treia – este cu 45 de ani mai tânara decât el si a nascut gemeni luna trecuta, insa doar un baiat a supravietuit. Jat a sarbatorit nasterea fiului sau invitând tot satul la petrecere, unde a anuntat ca vrea si alti copii. Octogenarul, care este vegetarian si care nu a fumat si nu a baut niciodata alcool, este pregatit sa impartaseasca secretele longevitatii sale sexuale. „Fac sex in fiecare zi, iar cel mai bun moment este intre orele 2.00 si 4.00“, a explicat Jat.


Eva Longoria – o „nevasta“ dornica de experiente noi


La scurt timp dupa ce a declarat ca s-a saturat sa tot filmeze aproape goala la dus, Eva Longoria, protagonista serialului „Desperate Housewives“, si-a exprimat dorinta ca printre eroinele serialului sa fie si lesbiene. De exemplu, in opinia actritei, o relatie intre Edie, personajul interpretat de Nicolette Sheridan, si Bree, alias Marcia Cross, ar face ca seria a treia sa fie mult mai picanta. In plus, Longoria nu a exclus posibilitatea ca personajul sau, Gabrielle, sa aiba o relatie cu Edie, pentru ca ar face un cuplu fierbinte si ar crea controverse.


„Cuibusor de nebunii“ hawaiian pentru Cameron Diaz si Justin Timberlake


Cameron Diaz si Justin Timberlake au cheltuit 24 de milioane de dolari pentru a-si cumpara un „cuibusor de nebunii“ in Hawaii.


Dupa cum informeaza site-ul Femalefirst.co.uk, cei doi actori au fost fotografiati recent in Kailua, unde au petrecut câteva zile de vacanta. Se pare insa ca artistii s-au simtit atât de bine incât au decis sa achizitioneze o proprietate cu iesire la ocean.


Potrivit sursei citate, aceste informatii au fost facute publice la câteva saptamâni dupa aparitia zvonurilor potrivit carora relatia dintre Diaz si Timberlake ar fi aproape de destramare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS