18.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinBlugii, mereu la moda

Blugii, mereu la moda

Fie vara, fie iarna, blugii par a fi piesa de rezistenta a garderobei unei femei. Atentie insa, modelul lor trebuie ales in functie de conformatia corpului dumneavoastra!


Daca la inceput blugii erau purtati in special de muncitori, in timp acestia au ajuns unul dintre articolele vestimetare preferate deopotriva de barbati si femei. Comozi, usor de asortat, blugii au ajuns un fel de uniforma pentru toti cei care prefera stilul casual. Fie ca este vorba de o iesire in oras, de o plimbare prin parc, de serviciu sau de o petrecere, blugii sunt mereu o solutie la indemâna. Si cum sunt atât de ceruti, este si normal ca pe piata sa se gaseasca cât mai multe modele. Diversitatea lor nu poate fi decât o veste buna pentru doamne si domnisoare, care isi pot alege perechea care le avantajeaza. De asemenea, când mergeti la cumparaturi trebuie sa tineti cont si de sfatul creatorilor de moda.


Pentru acest sezon, designerii au decis ca se poarta blugii cu croiala dreapta si cu talie medie spre inalta. Atentie insa, un astfel de model poate crea iluzia unui posterior mai mare. In ceea ce priveste blugii cu talie foarte inalta, desi se afla in preferintele multor designeri, se pare ca acest model nu este agreat de doamne si domnisoare. Alt model care se poarta in aceasta perioada este reprezentat de blugii mai strâmti in zona gleznei (au fost la moda in anii ’80, iar acum sunt numai buni de purtat la o petrecere). Acestia sunt preferati cu precadere de reprezentantele sexului frumos care vor sa-si evidentieze coapsele. Blugii mulati pe glezna pot fi piesa de rezistenta intr-o tinuta sexy.


Trucuri pentru o silueta ideala


La polul opus se afla blugii „ornamentati cu multe buzunare“, preferati de hip-hop-eri si care au „darul“ de a ascunde imperfectiuni precum un abdomen nelucrat la sala. In caz ca nu va place un astfel de model, puteti achizitiona blugii largi, perfecti pentru acelea dintre dumneavoastra care au forme bine definite. Desi au facut furori in urma cu doi ani, pantalonii cu talie joasa au cazut in dizgratia designerilor. Chiar daca un astfel de model era preferatul dumneavoastra, nu trebuie sa fiti intristate, pentru ca blugii cu talie joasa scot in evidenta toate imperfectiunile, fiind recomandati mai degraba acelora dintre dumneavoastra care au o silueta de invidiat. Nici blugii evazati nu prea isi mai gasesc locul in colectiile creatorilor de moda. Despre acestia ar trebui sa stiti ca nu sunt recomandati persoanelor mignione. In caz ca vreti sa pareti mai inalte, ar trebui sa va indreptati atentia spre blugii mai lungi, care ascund si tocul incaltamintei. Si pentru ca este inca sezonul estival, nu puteam uita de pantalonii pâna la genunchi sau trei sferturi. Astfel de modele au prins foarte bine mai ales in rândul adolescentelor si tinerilor.


Pentru a putea purta aceeasi pereche de blugi in ocazii diferite este necesar sa stiti cum sa-i asortati. Astfel, pentru o petrecere in club, blugii se vor purta cu un top indraznet. In schimb, pentru o zi petrecuta la birou, blugii se pot asorta cu o camasa sau o bluza nepretentioasa. In ceea ce priveste plimbarile, puteti da frâu liber imaginatiei pentru ca orice articol vestimentar se potriveste de minune cu o pereche de blugi comozi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS