24.5 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinJocurile erotice preferate ale vedetelor

Jocurile erotice preferate ale vedetelor

Este nevoie de mult curaj pentru a face publice laturile cele mai fierbinti ale personalitatii lor si dorintele sexuale cele mai ascunse. Misiunea nu este deloc usoara atunci când cel care face aceste dezvaluiri este o vedeta de talie mondiala. Câteva dintre cele mai iubite staruri de cinema si din lumea muzicii au avut insa curajul de a vorbi despre preferintele lor in materie de sex.


Halle Berry. Actrita care a fost recompensata cu un premiu Oscar a declarat ca este o fana a jucariilor erotice. Dupa ce s-a despartit de cel de-al doilea sot al sau, Eric Benet, Halle a devenit o clienta fidela a sex-shopurilor, probabil pentru a cauta satisfactia pe cont propriu. Ea a fost vazuta in repetate rânduri la The Pleasure Chest din Hollywood, unde a cheltuit ceva bani pe diverse accesorii si jucarii erotice. „Chiar daca esti singur, nu poti sa uiti de propria sexualitate“, a spus Halle Berry.


Jessica Alba. A declarat in mod deschis ca-i place sexul ocazional si ca are destul de des relatii sexuale cu persoane pe care abia le-a cunoscut. Ea a precizat ca ceea ce detesta cel mai mult este faptul ca un astfel de comportament este apreciat la un barbat insa criticat atunci când „aventuriera“ este o femeie. Jessica a declarat ca nu-i este absolut deloc rusine sa vorbeasca despre viata sa sexuala. „Sexul le place femeilor in aceeasi masura in care le place si barbatilor“, a spus Jessica. In ceea ce priveste preferintele sale in materie de barbati, actrita a precizat ca se simte atrasa de barbatii trecuti de prima tinerete, despre care considera ca au mai mult sex-appeal. „Morgan Freeman, Sean Connery, Robert Redford, Michael Caine, imi plac la nebunie oamenii acestia. Ei au atâta experienta de viata“, a marturisit vedeta intr-un interviu acordat revistei In Style. In plus, Alba a marturisit ca o incânta politetea barbatilor in vârsta. „Imi place ca imi duc geanta, imi deschid usa si imi trag scaunul când ma asez“, a spus vedeta.


Eva Longoria. Vedeta serialului de succes „Desperate Housewives“ s-a hotarât, dupa ce a descoperit vibratorul, sa daruiasca câte o astfel de jucarie tuturor prietenelor sale. Actrita a dezvaluit ca una dintre cele mai stralucite experiente sexuale a avut-o cu un astfel de accesoriu erotic. „Prefer doua tipuri de vibratoare. M-am hotarât sa daruiesc câte unul de câte ori mi se iveste ocazia. Va asigur ca este cel mai frumos cadou pe care il poti face unei prietene“, a spus Longoria.


Angelina Jolie. Vedeta filmului „Mr. and Mrs. Smith“ nu se sfieste sa faca cumparaturi din cele mai la moda sex shopuri. De mai multe ori ea a fost vazuta intrând in magazinul londonez Coco De Mer, unde se pare ca a devenit o clienta fidela. Carti despre pozitiile sexuale, esarfe pentru legarea ochilor si mâinilor, pene, lenjerie din piele sau transparenta sunt câteva dintre produsele cumparate de actuala iubita a actorului Brad Pitt. Alta dezvaluire picanta facuta de actrita este aceea ca este experta in a face sex cu o femeie. Cu mai mult timp in urma, ea a declarat in repetate rânduri ca este bisexuala si a precizat ca stie exact ce ii place unei femei. „Ador femeile si le gasesc incredibil de sexy. In trecut, am fost indragostita de câteva femei, cu care am facut si sex. Cred ca daca iubesti o femeie si vrei sa o satisfaci sexual, mai ales daca esti femeie, nu ai cum sa nu stii ce ii face placere si ce ii produce repulsie“, a spus Angelina.


Scarlett Johannson. Vedeta filmului „Match Point“ a dezvaluit recent una dintre fanteziile sale erotice preferate: aceea de a face sex intr-o masina. „Mi se pare foarte excitanta ideea de a face sex in masina. Daca ar fi sa imi imaginez situatia cea mai sexy, cea mai nebuneasca si cea mai excitanta pe care mi-ar placea sa o traiesc, este exact acesta“, a spus actrita. De asemenea, actrita a dezvaluit ca impreuna cu iubitul sau, Josh Hartnett, experimenteaza spiritualitatea tantrica, dupa ce unul dintre prietenii lui Josh i-au facut cadou acestuia o carte despre Tantra.


Teri Hatcher. Ca si colega sa Eva Longoria, din serialul „Desperate Housewives“, Teri a recunoscut ca foloseste jucarii erotice. „Ca sa fiu sincera nu stiu la ce mi-ar putea folosi un barbat. Am numeroase accesorii pe care le folosesc alternativ si orice femeie care spune ca nu apeleaza la astfel de obiecte cred ca este o mincinoasa“, a spus Teri Hatcher.


Marcia Cross. Interpreta personajului Bree din acelasi serial de succes „Neveste disperate“ a declarat ca se lasa de buna voie prada numeroaselor sale fantezii sexuale. Ea a afirmat fara pudoare ca „bisexualitatea face parte din libera alegere si din experienta fiecaruia“.


Anne Heche. Este unul dintre personajele celebre care a vorbit cu usurinta atât despre homosexualitatea sa, cât si despre propriile gusturi in materie de erotism. Ea a precizat ca este o militanta infocata a folosirii vibratoarelor. „Sunt fantastice. Pur si simplu te salveaza de relatii sexuale usuratice si inutile. Le recomand tuturor femeilor“, a spus Anne.


Geri Halliwell. Accesoriile erotice nu lipsesc nici din viata fostei membre a formatiei Spice Girls. Preferatul sau este vibratorul The Rabbit, pe care il ofera cadou si prietenelor sale de câte ori are ocazia. „Jucariile erotice au un efect relaxant asupra mea. Stiti insa care este problema? Ca, dupa, nu te tin in brate“, a spus Geri.


Emma Bunton. La fel ca si fosta sa colega de trupa de la Spice Girls, Emma este o mare fana a vibratoarelor. Recent, ea a declarat ca isi ofera clipe de placere folosind un accesoriu erotic pe care l-a primit cadou de la prietena sa, si ea fosta componenta a Spice Girls, Mel B. In cadrul unui interviu acordat cu mai mult timp in urma, artista a declarat ca i se par „atragatoare“ femeile, cu toate ca nu este lesbianca.


Missy Elliott. Apeleaza si ea la jucarii erotice pentru a-si satisface apetitul sexual. „Vibratorul meu ma face fericita de câte ori vreau. Preferatul meu este The Butterfly. Este cu adevarat extraordinar“, a spus Missy Elliott. Ea i-a dedicat vibratorului chiar si una dintre piesele sale, „Toyz“. Unul dintre versuri este cât se poate de sugestiv „I gotta bag full of toys and I don’t need none of you boys!“ („Am o geanta plina de jucarii si nu am nevoie de nici un barbat“ – n.r.).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS