13.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinBarbatii si curele de slabire

Barbatii si curele de slabire

Sa pierzi doua kilograme intr-o luna si sa participi la dejunuri de afaceri? Este usor daca urmati niste reguli de igiena alimentara si rezistati tentatiilor. Depinde doar de dumneavoastra, domnilor! Site-ul www.meridanul.com va ajuta sa scapati de kilograme.


Mai multa masa musculara, o cantitate mai mica de tesut adipos, usurinta de a face exercitii fizice superioare femeilor…


… Domnii au mai multe atuuri pentru a-si mentine silueta. Si totusi, „necazurile incep in jurul vârstei de 30 de ani“, spune medicul nutritionist Pierre Azam. Obsedati de viata profesionala, barbatii accepta desele dejunuri de afaceri, nu mai fac exercitii fizice atât de des, consulta dosarele de la birou duminica, in loc sa mearga sa alerge si isi pun silueta in pericol. In acest caz, la 40 de ani, talia este deja destul de rotunjita. Pentru a scapa de aceste necazuri si a preveni ingrasarea, barbatii trebuie sa urmeze anumite reguli.


Micul dejun. Este masa cea mai importanta a zilei. Micul dejun trebuie sa fie compus din fructe, sub orice forma (suc, salata), proteine (iaurt, brânza slaba, oua) si zaharuri lente, de exemplu, pâine integrala, la care se poate adauga putin unt. Cerealele sunt binevenite. Profitati de micul dejun pentru ca este singura masa ale carei calorii sunt arse integral pe parcursul zilei.


Prânzul. Evitati grasimile ascunse. Ca antreu, se prefera cruditatile cu sos vinegreta. Ca fel principal, pestele sau carnea de vita cu legume, iar daca preferati fainoasele, alegeti-le pe cele integrale sau orez brun. Preferati sandvisurile cu ton sau pui. Ca desert, renuntati la prajituri si alegeti un fruct. Este permis vinul rosu, dar nu mai mult de un pahar pe tot parcursul prânzului. Este inutil sa sariti peste aceasta masa. Organismul isi va aminti de acest lucru si va stoca tot ceea ce consumati la celelalte mese.


Cina. Trebuie sa fie masa cea mai usoara a zilei. Puteti mânca o supa, dar evitati-le pe cele din comert, „la plic“, pentru ca acestea contin foarte multa sare, amidon si o cantitate mare de zahar. Continuati cu peste sau carne alba si terminati cu un fruct. Cinele ideale sunt cele complet vegetariene care contribuie la pierderea greutatii si, in acelasi timp, sunt benefice pentru cei care au tulburari de somn. Legumele contin zaharuri lente, care favorizeaza productia de serotonina si au efect sedativ.


Bauturile. Sunt benefice apa minerala, mai ales cea care contine magneziu, ceaiul verde sau cel de plante.


Capcane de evitat. Paharul de whisky ar trebui inlocuit cu un suc de rosii sau chiar cu un pahar de vin rosu. Alunele si chipsurile ar trebui inlocuite cu bastonase din legume. Produsele de patiserie ar trebui evitate pentru ca acestea contin o cantitate mare de zahar si multe grasimi. La masa, ascundeti pâinea. Exceptând micul dejun, pâinea nu este un prieten pentru silueta dumneavoastra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS