22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinAparitii editoriale

Aparitii editoriale

„Initiatul“, de Katherine Kurtz si Deborah T. Harris


Traducere din engleza de Mihai Moroiu


Colectia Nautilus


Editura Nemira


Mai mult decât un doctor, mai mult decât un detectiv… El este Sir Adam Sinclair: nobil, medic, invatat – un initiat prin venele caruia curge sânge de templier. Un om al stiintei si puterii, care practica o arta straveche, necunoscuta secolului XX.


A avut numeroase nume, a trait multe vieti, dar misiunea sa ramâne aceeasi – sa protejeze Lumina de cei care pasesc pe Calea Intunericului. Scotia sa indragita este amenintata de un cult pagân al magiei negre, capabil de orice atrocitate pentru a-si atinge scopul malefic – chiar si invierea celor morti. Un singur om poate sa li se opuna…


„Anumite adevaruri pur si simplu exista! Iar adevarul ultim asupra templierilor […] e ca toti cavalerii Templului din Ierusalim au urmat singurul drum al devotamentului fata de Pamântul Sfânt si au pastrat adevarurile secrete.


Multi au preferat sa arda pe rug decât sa tradeze ceea ce Ordinul considera a fi sacru. Iar un rege al Frantei, din secolul al XIV-lea, care hotarâse sa distruga Ordinul, sperând sa puna stapânire pe bogatiile lui legendare, nu avea sa afle niciodata ca incomensurabila bogatie a templierilor nu consta in aur, ci in cunoastere…“.


„Personaje fascinante intr-o lume fabuloasa, amenintata de fortele intunericului“. (New York Times)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS