17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinA inceput sezonul tentatiilor

A inceput sezonul tentatiilor

Mersul la cumparaturi este hobby-ul dumneavoastra? Ei bine, luna august este sezonul propice pentru a va relaxa, pentru ca magazinele ce comercializeaza haine si accesorii si-au micsorat substantial tarifele.


Intr-o perioada in care se anunta scumpiri peste scumpiri, unele magazine au inceput sa scada preturile la articolele vestimentare. De acum, doamnele si domnisoarele au un motiv in plus de bucurie, pentru ca isi pot mari garderoba fara sa cheltuiasca sume exorbitante. Toate acele produse la care doar visati au capatat peste noapte un pret mai mic (uneori, chiar cu pâna la 70% mai mic decât cel initial), pentru ca ieri s-a deschis oficial sezonul reducerilor. Magazinele craiovene de firma au inceput deja sa-si impânzeasca vitrinele cu afise ce anunta reduceri. De acum, fustele si rochiile cu volanase, camasile elegante, topurile indraznete sau pantalonii scurti (de fapt, cele mai cautate articole vestimentare ale acestei veri) au preturi accesibile. Si cum sa rezisti tentatiei de a arunca o privire prin magazine când stii ca pâna mai ieri respectivele haine aveau un pret dublu?


Fie ca practicati sau nu terapia prin cumparaturi, colindatul magazinelor in aceasta perioada nu poate fi decât o adevarata relaxare pentru oricare dintre dumneavoastra. Acesta este momentul când puteti pasi in magazinele ce comercializeaza haine de firma si sa va uitati la preturi fara teama.


Sfaturi practice


Este posibil ca, tentate fiind de reduceri, sa doriti sa achizitionati cât mai multe haine, dar este indicat sa nu va lasati purtate de val si sa incercati sa cumparati doar acele produse de care aveti nevoie. Daca aveti deja o colectie impresionanta de tricouri, ar trebui sa va gânditi de doua ori inainte de a va mai cumpara unul (chiar daca acum are un pret tentant). De asemenea, inainte de a profita de reduceri este foarte important sa tineti cont si de ceea ce va avantajeaza pentru ca in caz contrar riscati sa va treziti ca ati cumparat haine pe care nu le veti purta.


Doamnele si domnisoarele care vor sa para mai suple ar trebui sa evite fustele sau rochiile cu volanase si anumite tipuri de imprimeuri (dungile orizontale si bulinele mari). Chiar daca au preturi promotionale, pantalonii scurti sau cei mulati sunt mai indicati persoanelor care frecventeaza regulat salile de fitness. Pantalonii sau fustele cu talie joasa atrag atentia asupra abdomenului si se potrivesc de minune acelora dintre dumneavoastra care au o talie inalta si picioare foarte lungi.


Chiar si in sezonul ofertelor promotionale puteti intâmpina inconveniente la cumparaturi pentru ca reducerile se fac doar la acele produse de sezon care au ramas nevândute. Asa ca exista posibilitatea ca tocmai rochia pe care ati pus ochii de ceva timp sa se fi vândut deja. Or, daca sunteti ghinionista, se poate intâmpla ca magazinul sa nu aiba in stoc marimea de care aveti nevoie. In aceste cazuri nu este nevoie sa disperati, inarmati-va cu rabdare si inspectati si oferta celorlalte magazine, cu siguranta veti gasi alte articole vestimentare cu care sa va „compensati“ supararea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS