14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

Scurte stiri

Barbatul care manânca sticla


Kishan Suryayash a devenit un fel de atractie turistica in India, dupa ce si-a marturisit pasiunea de a se hrani cu sticla. „Nu manânc sticla in fiecare zi, ci doar o data pe saptamâna sau chiar pe luna“, a spus indianul. Pasiunea sa nu este deloc intâmplatoare. De fapt, acest indian se pregateste sa doboare recordul mondial la mâncat sticla. Kishan este de profesie sofer, iar in timpul liber ii place sa manânce sticla de parca ar fi un aliment normal. Insa ciudateniile sunt o obisnuinta pentru el. „Sunt foarte pasionat de chestiile bizare, cum ar fi consumarea de viermi sau insecte, si de aceea urmaresc cu mare interes posturile de televiziune care transmit aceste performante“, a precizat indianul.


„Dric“ pentru transportul puilor congelati


Neozeelandezii se inghesuie sa-si inregistreze masinile personale ca dricuri, pentru a scapa de o parte din taxele de drum. Dupa cum informeaza site-ul Ananova, aceasta „moda“ a aparut dupa ce o enoriasa de la o biserica crestina a declarat, pentru un post de radio, ca a platit echivalentul a doar 19 lire sterline pentru a-si inregistra masina, in loc de 60 de lire sterline, cât este suma obisnuita. Ea a dezvaluit ca si-a inregistrat masina la categoria „dric noncomercial“, aceasta referindu-se la acele masini folosite pentru a cara numai animale moarte, nu si oameni. Insa „motivatia“ personala a femeii pentru a-si cataloga masina drept dric a fost transportul puilor congelati de la supermarket spre casa.


Potrivit sursei citate, Andy Knackstedt, reprezentant al guvernului neozeelandez, a avertizat insa participantii la trafic ca este ilegal ceea ce fac. „Definitia cuvântului «dric» se refera la o masina care transporta sicrie, nu caserole“, a declarat Knackstedt.


Prietenii si familia – cele mai importante lucruri in viata


Prietenii de nadejde si relatiile bune cu familia sunt pentru cei mai multi dintre nemti tot ce e mai important in viata. Potrivit unui sondaj efectuat de Institutul de demoscopie din Allensbach, 85 la suta dintre respondenti au declarat ca relatiile sociale bune sunt „deosebit de importante“, iar 77 la suta pun mai mult pret pe familie. Pe locurile urmatoare in scara de valori a germanilor se afla „egalitatea sociala“ si „independenta“, in timp ce pe ultimele pozitii s-au clasat „religia“ si „participarea activa la viata politica“.


Beatles, in fruntea unui top de „albume gay“


Primul disc lansat de Beatles, „Please Please Me“, a intrat direct pe locul intâi al unui nou clasament al celor mai bune 50 de „albume gay“ din toate timpurile. Potrivit site-ului Yahoo!News, albumul semnat de John Lennon, Paul McCartney, George Harrison si Ringo Starr, in 1963, care a inclus si piesele „Twist And Shout“ si „I Saw Her Standing There“, a fost votat de cei mai multi dintre cititorii revistei britanice Attitude. Pe locul al doilea s-a clasat albumul „Arrival“ al trupei Abba, in timp ce pozitia a treia a fost ocupata de „Vauxhall And I“, album lansat in 1994 de Morrissey. Printre artistii care au mai fost inclusi in acest clasament se mai numara Kylie Minogue, Sir Elton John si Madonna.


Christina Aguilera, in sprijinul victimelor violentei domestice


Cântareata Christina Aguilera doreste sa vina in ajutorul victimelor violentei domestice. Dupa cum informeaza site-ul infoshowbizz.com, interpreta piesei „Ain’t No Other Man“ a dezvaluit in cadrul unui interviu acordat revistei Seventeen ca intentioneaza sa deschida la Pittsburg un centru pentru femeile si copiii care sunt victime ale violentei domestice. „Multe femei sunt nevoite sa-si paraseasca locuinta fara a lua cu ele nimic. Isi iau de mâna copiii si pur si simplu isi parasesc caminul. Trebuie sa isi inceapa viata de la zero“, a declarat Aguilera. Pe lânga faptul ca intentioneaza sa le ofere ajutor financiar, vedeta este constienta ca persoanele care au fost victime ale violentei domestice au nevoie si de ajutor psihologic, fiind ranite din punct de vedere emotional.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS