12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024

Ia te uita!

Cuscrii (The In-Laws / The Wedding Party)


Regia: Andrew Fleming


In rolurile principale: Michael Douglas, Albert Brooks


TVR 1, ora 20.20


Prima intâlnire dintre viitorii socri Steve Tobias (Michael Douglas) si Jerry Peyser (Albert Brooks) cu ocazia sarbatoririi logodnei copiilor lor este ca nuca in perete.


Dr. Jerome Peyser este un foarte blând specialist in tratarea bolilor de picioare, cu o rutina zilnica foarte bine organizata, care are ca scop eliminarea tuturor surselor posibile de stres. In borseta sa functionala (desi demodata) are o cana sanitara pentru baut apa, in cazul in care are nevoie sa bea putina atunci când este plecat, câteva „Lorna Doones“, in cazul in care glicemia coboara câteva puncte intre mese, si o alarma personala de siguranta – pentru orice eventualitate.


Intre timp, temerarul agent CIA Steve Tobias trece prin viata ca un proiectil inflacarat. Ziua sa normala este constituita din evitarea gloantelor, furtul unor avioane private si negocieri cu traficantii internationali de armament. Stilul imprevizibil al lui Steve a indreptat-o pe fosta sotie, Judy (Candice Bergen), catre o casa de rugaciune in cautarea linistii, iar relatia dintre el si fiul sau Mark (Ryan Reynolds) este atât de incordata incât nu mai poate fi recuperata. Acum, ii provoaca eventualului tata al miresei, Jerry, fiori de groaza prenuptiali.


Intrarile si iesirile dramatice ale lui Steve, referirile sale criptice la o fugara rusoaica numita Olga si lupta sa cu un puscas in toaleta unui restaurant il fac pe Jerry sa isi imagineze ca de nunta perfect organizata a fiicei lui (Lindsay Sloane) se va alege praful. Din punctul de vedere al lui Jerry, intrarea lui Steve in familia sa reprezinta o abordare „prea“ concreta a promisiunii „pâna când moartea ne va desparti“.


Filmul a fost notat pe site-ul de specialitate cu 5,6.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS