17.6 C
Craiova
luni, 27 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinGarderoba de vis cu bani putini

Garderoba de vis cu bani putini

Visati la haine dupa ultima moda, dar va sufla vântul prin buzunare? Ei bine, se poate si asa ceva, nu aveti nevoie decât de imaginatie.


Tinute noi pentru fiecare sezon? Fara doar si poate, acesta este visul multor reprezentante ale sexului frumos! Singurul impediment pentru ca acesta sa fie pus in practica este insa de ordin financiar: schimbarea garderobei in fiecare sezon poate afecta drastic bugetul unei familii, mai ales daca se tine cont de faptul ca noua colectie are intotdeauna preturi mai mari. Nu este nevoie insa sa va dati batute, daca sunteti inzestrate cu ceva imaginatie puteti fi in pas cu moda, fara prea multe cheltuieli. Secretul consta in reciclarea hainelor mai vechi, mai precis un articol vestimentar mai vechi se poate transforma intr-o piesa de rezistenta pentru noul sezon, daca i se fac mici modificari. Principiul nimic nu se pierde totul se transforma se poate aplica cu succes si in domeniul vestimentar. Cum se procedeaza? Foarte simplu: se ia un obiect vestimentar si i se fac câteva modificari in functie de tendintele dictate de designeri pentru sezonul actual. Puteti sa va „fabricati“ singure o pereche de pantaloni scurti, care sunt in voga in aceasta vara. Nu aveti nevoie decât de o pereche de blugi, mai vechi care se vor taia, mai lungi sau mai scurti (in functie de preferinte). Pentru tiv, fie apelati la o croitoreasa, fie va descurcati singure si faceti câteva franjuri cu ajutorul unei foarfece.


Dati frâu liber imaginatiei!


O banala pereche de pantaloni se poate transforma si fara a-i taia. Daca le aplicati câteva margele sau fundite confectionate din alte materiale, atunci respectiva pereche de pantaloni poate fi purtata cu succes intr-o seara in club. Aplicatiile pot fi folosite si in cazul bluzelor. Atentie insa! Rolul aplicatiilor este acela de a transforma un articol vestimentar, asa ca trebuie sa aveti foarte mare grija când alegeti culorile. Chiar si un banal tricou se poate transforma. Nu aveti nevoie decât de putin clor si foarte multa imaginatie pentru a face diverse desene pe respectivul articol vestimentar. In caz ca nu prea aveti talent la desen puteti scrie ceva amuzant, cu siguranta nu veti trece neobservata imbracata intr-un astfel de tricou. In plus, puteti fi sigure ca nu veti intâlni pe nimeni purtând acelasi model!


Accesoriile au rol foarte important in transformarea tinutelor. O curea cu un model interesant sau pur si simplu o panglica pusa in jurul taliei poate transforma o pereche simpla de pantaloni. De asemenea o bijuterie aleasa cu grija poate salva o tinuta fada. Pentru modificari mai complexe, puteti apela si la ajutorul unui profesionist (astfel puteti purta mai mult o fusta sau o rochie). Pentru modificarea articolelor nu aveti nevoie decât de ceva timp liber, rabdare si imaginatie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS