18.4 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVara, mai racoroasa in in

Vara, mai racoroasa in in

Magazinele cu articole de imbracaminte vin in aceasta vara in sprijinul barbatilor cu o oferta variata de pantaloni de sezon: de la modelele clasice ale pantalonilor de in, foarte racorosi, la acelea sport, pâna la genunchi, si pâna la cele mai practice modele de pantaloni scurti.


Pentru aceasta vara puteti opta pentru pantalonii din in, cu croieli usor evazate, care confera o lejeritate marita fata de modelele pe corp. La unele modele broderia manuala aplicata pe buzunare da personalitate acestui articol de vestimentatie. Exista o paleta variata de culori: maron, bej, negru, gri, alb etc. Pretul pentru o pereche de pantaloni din in incepe de la 40 RON, in târgurile an-gro, iar la magazinele din centru poate ajunge si la 250 RON. Pantalonii se pot asorta cu o camasa sau o bluza de in cu siret, fara mâneca, de lungime medie. Acest tip de bluza este preferat de tineri si de nonconformisti, fiind practica si racoroasa.


Pentru sezonul estival, comerciantii au pus in vânzare pantalonii din bumbac elastic, tip sport, care au lungimea pâna deasupra gleznei. Acestia au aplicate buzunare tip burduf, cu clape, si au snur in jurul gleznei. Sunt disponibili in nuante de alb, maron, bleumarin, gri etc. Se gasesc in magazine la preturi cuprinse intre 35 si 60 RON. Se poarta in combinatie cu articole vestimentare din materiale naturale, de preferat in sau bumbac.


In magazine se mai gasesc si pantaloni de in sau din blug (foarte subtire), cu lungime pâna deasupra genunchiului. Au buzunare aplicate, iar la manseta au un snur plasat in asa fel incât sa se poata regla lungimea pantalonului. Pretul acestui model variaza, in functie de magazinul de la care il achizitionati, intre 35 si 150 RON.


„Sunt unele dintre cele mai cautate modele in aceasta vara de catre persoanele tinere. Se pot asorta cu tricourile mulate, si ele foarte la moda vara aceasta, dar si cu bluzele scurte sau camasile din cânepa“, a declarat unul dintre vânzatorii unui magazin cu articole de imbracaminte.


Alb pentru pantalonii scurti


Pantalonii scurti, considerati masculini, au trecut repede si in garderoba femeilor. Pentru barbati acestia au ramas un articol sportiv si ii mai intâlnim doar pe terenurile de fotbal sau de tenis de câmp. Insa din aceasta vara au revenit in atentia barbatilor modele in care predomina albul.


Pantalonii scurti din tercot de culoare alba, stil sort de tenis, sunt printre cei mai cautati. Pretul lor este de aproximativ 30 RON. Acesti pantaloni scurti sunt un articol vestimentar ce poate fi asortat atât sport, cât si elegant, in tendintele verii 2006. Alt model de pantaloni scurti este cel din stofa, cu buzunare ascunse si slit. Pretul unui astfel de produs este de aproximativ 30 RON.


Modelele din material de blug se gasesc in magazine la preturi cuprinse intre 25 si 40 RON.


In combinatii de bumbac si elastan sunt pantalonii scurti sport, cu snur, care se gasesc in magazine cu preturi incepând de la 20 RON, dar pot ajunge si la 200 RON. Acestia ofera o libertate mare de miscare, sunt ideali pentru plaje, iar materialul favorizeaza uscarea rapida.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS