20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024

Scurte stiri

Se crede mostenitoarea legitima a lui Iisus


Aparent, Kathleen McGowan, din Los Angeles, este o femeie absolut obisnuita. Are 43 de ani, este casatorita si este mama a trei copii. Pâna aici nimic ciudat. Insa, doamna McGowan face parte dintr-o familie putin spus de rang inalt. Femeia sustine ca este descendenta a lui Iisus si a Mariei Magdalena. Americanca este convinsa ca este mostenitoarea cuplului biblic ce s-a aflat in centrul controversatei carti a lui Dan Brown, „Codul lui Da Vinci“. Pentru moment, noua mostenitoare a Mântuitorului nu vrea sa furnizeze probe care sa demonstreze veridicitatea afirmatiilor sale. Tot ce stie este ca in timpul unei calatorii la Ierusalim a visat-o pe Maria Magdalena si abia atunci a inteles din ce familie se trage.


S-a nascut pisicuta cu doua capete


Membrii familiei Roberts din statul american Ohio au avut parte de o surpriza de proportii când au observat ca pisica lor a adus pe lume un pui cu doua capete. In plus, când pisicuta a inceput sa miaune cu ambele guri, surpriza a fost si mai mare. „Ma jucam afara, in ploaie. Când m-am intors in casa, am vazut-o pe mama cu o pisicuta cu doua capete in brate“, a povestit Charles Roberts, mândrul proprietar al micutului miracol al naturii. Pisica familiei a mai adus pe lume inca doi pui, insa doar unul dintre ei a avut doua capete.


Nigerienii au inventat ciocolata care nu se topeste


Cercetatorii nigerieni au pus la punct o ciocolata care rezista la temperaturi de pâna la 50 de grade, fara sa se topeasca. Specialistii lucreaza de foarte mult timp la o ciocolata care sa reziste la temperaturi ridicate, insa din pacate pâna acum nu reusisera sa conceapa nici una cu un gust cât de cât acceptabil. Una avea gust de lumânare, alta nu se topea nici macar in gura. De data aceasta, nigerienii par sa fi descoperit reteta cea mai buna, adaugând mai mult intaritor. Acesta actioneaza asupra untului de cacao, grasimea naturala din boabele de cacao, si impiedica astfel ciocolata sa se topeasca. In plus, gustul ciocolatei nu se schimba. In mod normal, ciocolata se topeste la temperaturi cuprinse intre 25 si 33 de grade. Desertul nigerienilor rezista si la temperaturi de peste 50 de grade Celsius, insa nu este chiar atât de dulce.


Britney Spears, din nou la altar


Britney Spears si Kevin Federline planuiesc sa-si reinnoiasca juramintele matrimoniale, informeaza site-ul Femalefirst.co.uk.


Potrivit mai multor apropiati ai cuplului, cei doi artisti, care asteapta al doilea copil, s-au saturat de speculatiile privind problemele din viata lor personala. Astfel, ei vor sa paseasca din nou in fata altarului, in speranta ca zvonurile vor inceta. O sursa din anturajul cuplului a precizat ca, probabil, ceremonia va fi restrânsa si se va desfasura in Maui, luna viitoare.


Heidi Klum prefera o nastere „traditionala“


Heidi Klum a negat zvonurile potrivit carora va aduce pe lume cel de-al treilea copil al sau printr-o nastere subacvatica. Potrivit site-ului Yahoo!News, manechinul insisita ca vrea sa „pastreze traditia“, preferând o nastere normala.


Gazda emisiunii „Project Runway“ si sotul sau, Seal, au deja doi copii – Leni, de doi ani, si Henry, de numai zece luni.


Vedeta a declarat: „Nu vreau o nastere subacvatica. Prefer una normala, pentru ca lucrurile par mai usor de controlat. Am sânge german si sunt foarte traditionalista“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS