31.7 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinGeneratia „bi“ face ravagii la Hollywood

Generatia „bi“ face ravagii la Hollywood

Povestea ar putea incepe cu Marlene Dietrich, care a facut marturisiri picante despre Greta Garbo. Prima dintre ele, care era o fiinta perfida, se distra la maximum sa iubeasca si apoi sa loveasca, in timp ce a doua, desi timida, nu s-a lasat doborâta. Garbo si-a amenintat colega de breasla ca va spune lumii intregi ca sotul sau este spion sovietic. Iar Marlene s-a vazut nevoita sa termine, insa doar cu povestitul.


La zeci de ani distanta, Jenny Shimizu, un top model asiatic in vârsta de 38 de ani, tot incearca de câteva luni sa socheze lumea cu povestea ei de iubire cu Angelina Jolie. Insa aceasta nu prea pare sa o bage in seama. E la fel de adevarat ca Angelina are ceva treaba in perioada asta: bebelusul recent venit pe lume in Namibia, ceilalti doi copii adoptivi, plus un posibil viitor sot, Brad Pitt, care pare sa nu fi trecut complet de experienta primei casnicii cu Jennifer Aniston. Oricum, marturisirile androginei Jenny pentru cotidianul britanic News of the World sunt destul de „grele“, având in vedere si situatia mai sus mentionata.


„Angelina este o amanta extraordinara. Chiar daca are un copil cu Brad, ma indoiesc ca dupa mine a terminat cu femeile. Asta este ca un drog, iar ea este dependenta“, spunea aceasta cu câteva luni inainte ca Angelina sa devina mama. Si tot Jenny a continuat: „Angelina iubeste pericolul si are o aplecare spre lucruri morbide. De acolo ii vine pofta de viata si nu din joaca de-a familia. Are un corp perfect. Insa gura sa este cea care m-a cucerit. Este incredibil ce reuseste sa faca ea cu acele buze carnoase pe fiecare centimetru de piele“. In ceea ce o priveste pe Jolie, aceasta nu a comentat in nici un fel declaratiile fostei sale amante. Oricum ar fi, cert este ca pentru cititoarele revistei gay Diva, Angelina s-a dovedit a fi femeia cu care toate lesbienele ar dori sa aiba o aventura.


Iar in ceea ce priveste comentariile despre presupusa ei bisexualitate, actrita a spus simplu: „Am declarat doar ca oricarei femei ii place sa admire trupul altei femei“. Si atât.


Vedetele si fanteziile lor secrete


Iar asta este intr-un fel cam ceea ce spun toate reprezentantele sexului frumos de la Hollywood. Ele fac parte din asa-numita generatie „bi“, de la bisexual. Evolutia este cât se poate de naturala de la curentul lesbo-chic, care intre 1995 si 2000, când Ellen DeGeneres si Anne Heche
si-au marturisit „slabiciunea“, a cuprins Hollywoodul. De atunci, vedete precum Jodie Foster sau scriitoarea Patricia Cornwell si pâna la Portia de Rossi nu au mai evitat sa isi recunoasca orientarea sexuala. Filmele si serialele TV au inceput sa prezinte o lume care femeilor nu le era tocmai necunoscuta, in care bisexualele recunoscute Garbo si Dietrich, insa si Isadora Duncan sau Virginia Wolf, Gertrude Stein, Tamara de Lempicka, Eleonora Duse, Colette, Mercedes de Acosta, Frida Kahlo, erau prezentate fara tabuuri. Li s-a spus generatia „bi“. Aceasta moda le-a dat vedetelor ocazia sa viseze si sa nu excluda din start o reorientare spre persoanele de acelasi sex. De exemplu, intr-un moment de sinceritate, Julia Roberts a marturisit:„Daca as fi lesbiana, mi-ar placea sa fac sex cu Hillary Clinton“. Sharon Stone, la rândul sau, a martusit: „Vârsta a doua este o perioada de explorari si de minte deschisa, care nu exclude ca, intr-o zi, sa am o relatie cu o femeie“. Pentru Marcia Cross, „bisexualitatea face parte dintre alegerile libere si din experientele fiecaruia“, in timp ce Drew Barrymore spune ca „exista mereu o dragoste fizica in cele mai profunde relatii de prietenie dintre femei“.


Faptele vorbesc


Si cum la declaratii oricine se pricepe, vedetele ne-au demonstrat ca nici cu faptele nu stau prea rau. Cine poate uita sarutul pasional dintre Madonna, Christina Aguilera si Britney Spears pe scena decernarii premiilor MTV? Si asta cu toate ca fosta „Material Girl“ a tinut sa precizeze deseori: „Nu am fost niciodata lesbiana. Povestile cu prietenele mele Sandra Bernhardt si Ingrid Casares erau niste simple puneri in scena ca sa aiba lumea despre ce sa vorbeasca“. Controversata Kate Mosse nu putea nici ea sa lipseasca din aceasta lista, mai ales ca lunile trecute, un apropiat al sau a povestit detalii picante, dezvaluite chiar de vedeta, despre o noapte de droguri si sex la Johannesburg, impreuna cu o tânara de culoare. Topmodelul nu a dezmintit insa cine stie cum se face ca tocmai ea va juca alaturi de Charlize Theron in urmatorul film al lui Ang Lee, regizorul controversatului „Brokeback Mountain“? Filmul prezinta povestea lui Dusty Springfield, o solista pop britanica, si ea tot lesbiana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS