26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024

Scurte stiri

Un baietel a supravietuit unei caderi de la etajul al 11-lea


Un baietel de patru ani, din New York, a supravietuit unei caderi de la etajul al 11-lea al unui imobil, informeaza site-ul Yahoo!News. Micutul Hasim Townsend chiar ar fi incercat sa se ridice in picioare dupa accident si a putut sa stea de vorba cu medicii sositi in graba la fata locului. „Am fost uimit sa vad ca pustiul traieste“, a declarat seful politiei, James Tuffey.


Starea de sanatate a baietelului ramâne totusi grava, el prezentând printre altele fracturi la nivelul capului si picioarelor.


„Este un semn incredibil de bun ca a vorbit, iar eu nu pot sa-l atribui decât faptului ca a avut noroc“, a declarat medicul Michael Dailey de la Centrul Medical din Albany, capitala statului New York. Mama micutului Hasim, Elizabeth Burciaga, de 21 de ani, este acuzata ca si-a lasat copilul nesupravegheat. Potrivit politiei, ea ar fi explicat initial ca l-ar fi lasat pe Hasim in grija unei bone, insa de fapt copilul a fost singur acasa toata ziua.


50 de ani de divertisment in 50 de emisiuni


„50 de ani de divertisment in 50 de emisiuni“, o selectie de exceptie din arhiva de aur a TVR pe mai multe domenii debuteaza azi la ora 23.05, la TVR 1. Fiecare saptamâna este dedicata unui anumit gen – umor, muzica, film, cupluri celebre – si are prezentatori alesi „pe sprânceana“.


Prima saptamâna a emisiunii (10-13 iulie) este a umorului si il are ca gazda pe Catalin Maruta. El apeleaza la Medeea Marinescu, actrita care s-a lansat la numai sapte ani in faimoasa productie „Maria Mirabela“, pentru a-i fi ghid printre materialele si vedetele de exceptie care vor fi readuse in atentia telespectatorilor. Momentele selectate acopera perioada 1973 – 2003 si sunt grupate in jurul unei anumite idei pentru fiecare dintre cele patru seri: „Revelion… de vara“, „Când râsul tinea de foame“, „Doctor humoris causa“ si „Mastile lui Pacala“. Dem Radulescu, Margareta Pâslaru, Mihaela Mihai, Florin Piersic, Mihai Fotino, Horatiu Malaele, Draga Olteanu, Puiu Calinescu, Anda Calugareanu, Amza Pellea, Toma Caragiu, Octavian Cotescu, Radu Beligan, Stela Popescu, Nicu Constantin, Mitica Popescu, Mircea Albulescu, Dorel Visan, Sebastian Papaiani, Nae Lazarescu si Vasile Muraru sunt doar câteva dintre personalitatile foarte indragite care s-au legat de Televiziunea Româna in cei 50 de ani de divertisment.


Kristin Davis – cea mai frumoasa femeie din lume


Fosta vedeta a serialului „Totul despre Sex“, Kristin Davis, a fost aleasa cea mai frumoasa femeie din lume, in cadrul unui sondaj realizat de revista Eve, la care au participat peste 40 de mii de persoane.


Potrivit site-ului terra.com, Davis, de 31 de ani, a devansat alte figuri precum Catherine Zeta-Jones, Eva Longoria, Halle Berry si Charlize Theron.


Secretul lui Davis, potrivit propriilor declaratii, este sa faca asa cum a invatat-o mama sa, adica „sa se bucure de frumusetea ei naturala“. Editorul revistei Eve, Sara Cremer, a declarat: „Kristin emana sex-appeal fara sa-si compromita inteligenta si independenta“. Ea a adaugat: Toate fetele din acest clasament au intre 30 si 40 de ani si au dovedit ca femeile devin mai frumoase o data cu vârsta“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS