26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinMariah Carey, din nou pe scena

Mariah Carey, din nou pe scena

Febra creste in Tunisia inainte de prima aparitie pe scena dupa trei ani, pe 22 si 24 iulie, pe stadionul din capitala Tunis, a cântaretei americane Mariah Carey, spre marea bucurie a fanilor si in profitul turismului local.


Diva new york-eza, cu 160 de milioane de discuri vândute in intreaga lume si care se va afla pentru prima oara in Africa, va cânta exclusiv in Tunis inainte de turneul estival din America de Nord, primul dupa 2003.


„Este un eveniment istoric“, au exclamat organizatorii, care se gabesc sa puna la punct detaliile vizitei cântaretei.


Sub sloganul „Mimi in Tunisia“, vedeta va semna intoarcerea pe scena dupa succesul ultimului sau album intitulat „The Emancipation of Mimi“, vândut deja in noua milioane de exemplare. Mariah Carey, care a câstigat trei premii Grammy, in februarie, va sustine un megashow colorat pe Stadionul Olimpic El Menzah din Tunis. Tehnicieni din toate colturile sunt asteptati saptamâna aceasta in Tunis cu o suta de tone de material pentru a instala scena si decorul in aceasta arena de 40.000 de locuri. Imaginea seducatoare si foarte controlata a starului a inceput sa apara pe bulevardele si in pietele din Tunis, in gari si aeroporturi. Aproximativ 30 de mii de afise si o mie de portrete imense, de peste doi metri inaltime, au fost montate in toata tara de agentia Intervalle Events. Toate detaliile show-ului au fost negociate timp de un an de directorul tunisian al acestei agentii, Issam Allani, si de agentul starului in Franta, Abdou Mansouri: 3.400 de agenti de securitate, covor rosu in camera, sala de baie lânga scena, margarete si multimi de copii o vor intâmpina pe Mimi, pe 18 iulie.


„Privirile lumii intregi vor fi atintite asupra Tunisiei, pentru ca Mariah Carey nu a mai prevazut nici un alt concert inainte de turneul pe care il va face in 30 de tari din Statele Unite si Canada“, au afirmat organizatorii.


80.000 de bilete au fost scoase la vânzare in Tunisia, Algeria si Libia, precum si in Franta, Italia si Spania, la preturi cuprinse intre 21 si 120 de euro.


„Este absolut incredibil. Nu ma asteptam la o astfel de avalansa de oameni“, a marturisit Issam Allani, contând pe sprijinul logistic al autoritatilor.


Sosirea lui Mimi in aceasta tara este o mana cereasca pentru turismul tunisian, al carui sezon a inceput prost din cauza Campionatului Mondial de Fotbal din Germania. Mariah Carey va fi „evenimentul verii 2006 in Tunisia si contam pe asta ca sa incurajam fluxul de turisti“, a declarat un reprezentant al Oficiului National Tunisian al Turismului (ONTT), Ferid Fetni. Agentiile de turism ofera un sejur complet in Tunisia, cu cheltuieli de transport, cazare si bilet de intrare la concert. Vocea de aur a divei rasuna deja la toate posturile de radio din tara, cu hituri precum „My all“, „One weet day“, „Fantasy“ sau „It’s like that“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS