19.4 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinUnde se ascund starurile in vacanta?

Unde se ascund starurile in vacanta?

A sosit vara, a venit vacanta si, ca de obicei, vedetele internationale iau cu asalt statiunile din sudul Frantei. Saint-Tropez sau Corsica… starurile se ascund in cartierele de vara, dar daca nu inchideti ochii zi si noapte, aveti mari sanse sa le vedeti la tot pasul.


Saint-Tropez


Dimineata, urmariti-le prin port. Aici, alegeti cafeneau Senequier, unde cu siguranta ii veti intâlni pe Beyonce si pe Johnny si Laeticia Hallyday, pregatindu-se sa plece in largul marii. Câtiva metri mai departe, terasa Sube este paradisul paparazzilor curiosi sa vada tot ceea ce se petrece pe iahturi. Dupa aceea, câteva ore de shopping obligatoriu in noile magazine Diesel, Armani sau Diane von Furstenberg – preferatele cunoscutului designer vestimentar Tommy Hilfiger sau ale mostenitoarei Paris Hilton. Spre amiaza, o pauza de masa se impune in Palm, cartierul general al lui Clint Eastwood sau Bruce Willis, apoi, beti un pahar la hotelul Byblos, unde Mick Jagger, Uma Thurman, Elton John sau George Michael vin sa se relaxeze, iar unii, pentru suma de 3.800 de euro pe noapte, inchiriaza suita Riviera si cei 180 de metri patrati ai sai. La restaurantele Spoon sau Bayader ii veti intâlni fara indoiala pe Flavio Briatore, Tony Parker, Eva Longoria, Sting sau Donatella Versace, care inchiriaza, in august, vila La Lorada. La Club 55, peste o mie de vedete din intreaga lume vin intr-un sezon sa ia masa aici. Printre ele se numara Rania de Iordania, Stephanie de Monaco si Paul McCartney. La Nioulargo o puteti intâlni pe Liz Hurley.


La fel ca Paris Hilton, fanii muzicii tehno si ai dusurilor cu sampanie se intâlnesc pe plaja Nikki Beach. Potrivit cunoscatorilor insa, cea mai cautata plaja este cea a Palmierilor, unde, la discoteca Caves du Roy, va puteti intersecta cu Naomi Campbell, Kate Moss, Mike Tyson si Claudia Schiffer. Alt club de noapte este VIP Room, unde DJ-ii sunt deja pregatiti sa-i antreneze la dans pe Usher, Garou, Victoria si David Beckham sau sa anime petrecerile Giorgio Armani si Dolce & Gabbana, care isi vor inaugura noile iahturi, vara aceasta.


Corsica


Pe cât de salbatica, pe atât de frumoasa, insula Corsica este si ea invadata de celebritati. Puteti sa luati masa sau sa beti un pahar in compania idolilor la Emile’s sau Octopussy, localul preferat al Laeticiei Casta. Odata cu lasarea serii, mergeti la Chez Tao, unde puteti aprecia specialitatile corsicane alaturi de Patrick Bruel, Catherine Deneuve sau Isabelle Adjani.


Dis-de-dimineata, pe plaja Palombaggia puteti sta la soare alaturi de Adriana Karembeu, Gerard Depardieu sau Daniel Auteuil. In Porto-Vecchio, unde Mylene Farmer detine o vila, mergeti la cumparaturi la magazinul Parallele, unde veti da nas in nas cu Stephanie de Monaco. Incepând cu miezul noptii, directia Via Notte Club, restaurantul B52 sau La Caravelle, unde Olivier Martinez si Kylie Minogue savureaza peste prajit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS