22 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinFata intunecata a Hollywoodului

Fata intunecata a Hollywoodului

In ultima vreme, la Hollywood, toata lumea pare un pic nervoasa. Intr-un interval de doar câteva zile, Tommy Lee, fostul sot al Pamelei Anderson, s-a incaierat cu logodnicul solistei formatiei Black Eyed Peas, Fergie, actorul Woody Harrelson a incercat sa sugrume un paparazzo, iar Ashton Kutcher a trebuit sa treaca peste tentativa de suicid a fratelui sau. Ca sa nu mai vorbim de David Hasselhoff: fostul star din serialul „Baywatch“, nervos probabil din cauza divortului, a reusit sa isi taie din greseala un tendon.


„Balul“ celebritatilor este deschis de nonconformistul rocker Tommy Lee si de Josh Duhamel, o tânara speranta a cinematografiei americane, si logodnicul celebrei Fergie, solista formatiei Black Eyed Peas. Cele doua staruri cu pretentii de „macho man“ s-au luat la bataie in incinta unui nou restaurant „de fite“ din Hollywood, Bella. In ceea ce priveste locul exact unde a avut loc incaierarea, informatiile sunt destul de contradictorii. Unii martori prezenti la incident spun ca lupta „pe viata si pe moarte“ a inceput in fata toaletei barbatilor, atunci când Josh, nerabdador, a batut cu pumnii in usa pentru a-l grabi pe fostul sot al Pamelei, nepasator din câte se pare, fata de sanatatea altora. Suparat ca este intrerupt in timp ce isi facea nevoile, Lee a sarit la bataie, pocnindu-l pe Duhamel si trântindu-l la pamânt. Alti martori sustin insa ca tot scandalul s-a intâmplat chiar in mijlocul restaurantului si ca Josh a fost cel pus pe harta si care s-a luat de Tommy, fara ca acesta sa il fi provocat. Oricum ar fi, cert este ca ei s-au intâlnit fata in fata si au avut un schimb mai dur de replici.


Cunoscutul Woody Harrelson, celebru pentru temperamentul lui coleric, pare a fi alergic la paparazzi. Asta a aflat pe pielea lui Josh Levine, cameraman al TMZ, care a incercat sa il filmeze pe actor la iesirea dintr-un club de noapte, pe când acesta era insotit de trei doamne si doi domni. Intre cei doi a avut loc traditionalul schimb de replici „nu mai filma“ si „doar imi fac treaba“, dupa care actorul a luat masuri. Rezultatul? O camera video distrusa, o sperietura pe cinste si mai multe leziuni pentru Levine, care l-a acuzat pe Harrelson ca ar fi incercat sa il sugrume.


Vedetele si dramele lor secrete


Exista insa si cazuri in care vedetele isi fac singure rau, fara a mai cere ajutorul nimanui. Este si cazul lui Michael Kutcher, fratele geaman al starului Ashton Kutcher, care, dupa ce a incercat de nenumarate ori sa isi convinga sotia sa se intoarca la el, a amenintat-o pe aceasta ca se va sinucide. Sau cel putin asa a crezut nevasta acestuia, care a chemat politia. Rusinat, Michael a negat totul in fata agentilor.


O soarta asemanatoare a avut si David Hasselhoff, fostul star din „Baywatch“. Prins intre durerea provocata de divort si furia pentru faptul ca sotia il acuza ca ar fi fost violent cu ea, actorul pare sa isi fi pierdut controlul. In cursul acestei saptamâni, Hasselhoff a fost dus de urgenta la un spital din Londra, dupa ce si-a taiat mâna in urma unui accident petrecut in baie. Starul in vârsta de 53 de ani, care se afla in prezent in capitala Marii Britanii pentru filmarea unei campanii publicitare, a fost transportat de la hotelul sau la Spitalul St. Thomas, pentru o interventie chirurgicala de urgenta. Hasselhoff si-a ranit foarte grav un tendon in cioburile provenite de la un raft din sticla de pe peretele din baie, pe care l-a spart din greseala, in timp ce se barbierea. O asistenta medicala de la spital a povestit jurnalistilor de la ziarul britanic The Sun incidentul: „David se pregatea sa se barbiereasca si s-a lovit cu capul de raftul confectionat din sticla, care s-a spart. Si-a taiat mâna destul de rau“. Si ca si cum nu era suficient, la câteva zile dupa incident, Hasselhoff a fost evacuat din complexul de la Wimbledon, dupa ce, aflat intr-o stare avansata de ebrietate, a incercat sa intre nepoftit intr-un bar privat al jucatorilor de tenis. Potrivit Contactmusic, fostul protagonist din „Baywatch“ a fost auzit strigând: „Nu vreau decât sa beau ceva! Stiti cine sunt eu?“, dupa care a fost escortat in afara complexului. „Era foarte beat si foarte agresiv. A fost evacuat si i s-a spus sa nu se mai intoarca aici“, a declarat unul dintre paznici.


Aparentele insala


Insa aceste secrete intunecate ale Hollywoodului nu sunt o realitate doar a zilelelor noastre, ci ele sunt o traditie in Cetatea Filmului. De exemplu, James Stewart a fost obligat sa faca sex cu prostituate pentru a-i demonstra agentului sau ca nu este homosexual. Cel putin asa reiese din biografia starului din „It’s a wonderful life“ (Este o viata minunata – n.r.), in care se mentioneaza ca, pentru a scapa de orice dubiu in legatura cu James, agentul Louis B. Mayer i-a trimis acasa mai multe prostituate cu care acesta sa petreaca noaptea. Insa Stewart nu este singurul actor care, desi in public avea un comportament impecabil, in viata sa personala era cu totul diferit. Potrivit „Jimmy Stewart – A Biography“, scrisa de Marc Eliot, intânirea cu prostituatele l-a impresionat in mod placut pe Stewart care, de atunci, a avut o serie de povesti de dragoste cu cele mai curtate doamne din Tinseltown.


Pasiuni erotice interzise si pentru Ava Gardner. Potrivit volumului „Love is nothing“ (Dragostea este nimic – n.r.), al lui Lee Server, despre viata actritei, Gardner era o adevarata devoratoare de barbati, exemplele fiind numeroase. Mentionam doar despre pasionanta relatie dintre Gardner si Kirk Douglas, care s-au vazut pentru putin timp la o emisiune TV, suficient insa pentru a trai o mistuitoare poveste de amor. Despre ea, Douglas a spus: „Fiind evreu, am incercat sa trec in graba prin postul de Yom Kipur. Nu este usor sa faci sex cu Gardner pe stomacul gol“.


Alcool si comunism in viata divelor


Una dintre cele mai frumoase femei din lume, Joan Crawford, este descrisa de fiica sa adoptiva, Christine, ca fiind o alcoolica notorie, violenta si egoista cu copiii. In volumul „Mommy dearest“, Christine ofera detalii picante din viata actritei. Cunoscuta ca fiind bisexuala, Crawford a avut relatii amoroase cu Greta Garbo, Marlene Dietrich si Marilyn Monroe, insa oficial s-a casatorit de patru ori, adoptând de-a lungul timpului patru copii: Christina (autoarea cartii), Philip (caruia ii va schimba numele dupa divortul de Philip Terry), Cathy si Cindy (carora le va spune mereu „gemenele mele iubite“).


Alt simbol al Hollywoodului, Marilyn Monroe, ar fi fost, din câte se pare, comunista. Potivit unui raport FBI, intocmit de politia federala americana pe numele sotului acesteia, dramaturgul Arthur Miller, actrita ar fi simpatizat cu miscarea comunista din SUA. „Daily News a primit un telefon anonim. Un barbat a spus ca Miller a fost si este membru al Partidului Comunist din SUA, in conditiile in care ocupa o pozitie deloc de neglijat in sectorul cultural, atragând-o si pe Monroe pe orbita comunista“, mentioneaza raportul. Cu toate acestea, in timpul vietii, Miller a negat ca „ar fi respectat vreodata disciplina comunista“, dar a recunoscut ca, o perioada scurta, intre 1940 si 1947, a simpatizat cu comunistii si de aceea unii s-au gândit ca poate el a aderat la Partidul Comunist.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS