16.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024

Scurte stiri

Avocatii londonezi, autorizati sa-si scoata perucile


Avocatii londonezi au fost autorizati luni sa-si scoata perucile lungi din cauza valului de caldura care afecteaza Anglia, informeaza site-ul Yahoo!News. Temperatura din sudul si centrul Angliei a depasit luni 30 de grade Celsius, iar serviciul de meteorologie a declansat o alerta de nivelul trei. Pe de alta parte, din cauza caldurii, gradina zoologica din Chessington, sudul tarii, a impartit gorilelor cuburi imense de gheata, fructe si nuci congelate.


Jucatorii de tenis de la Wimbledon nu au fost nici ei ocoliti de canicula. Tânarul jucator englez Andy Murray a sugerat ca regulamentul prevazut pentru conditii climaterice extreme ar putea fi aplicat in timpul meciului sau. La rândul lor, jucatoarele beneficiaza de zece minute suplimentare pentru a se racori intre fiecare set.


Cea mai mare scrisoare de dragoste din lume


De-a lungul vremii, au existat declaratii de dragoste care de care mai originale, care au uimit si care au fost consemnate si in Cartea Recordurilor. De exemplu, in Rusia a fost realizata cea mai mare scrisoare de dragoste din lume. Scrisoarea masoara 150 de metri patrati si cântareste 56 de kilograme. Scrisoarea a fost completata pâna la ultimul rând. Epistola a fost redactata in toate limbile lumii, inclusiv in alfabetul Morse. Scrisoarea a fost pusa la dispozitia oricui ar fi dorit sa adreseze o fraza sau un gând de dragoste partenerului. Unica regula era ca persoanele cu pricina sa existe. Uriasa scrisoare, dupa ce a fost ridicata cu o macara pentru a face clasicele fotografii, a fost transportata la Muzeul Popov din Sankt Petersburg, unde va putea fi admirata si poate chiar inspira pentru o epistola scrisa propriului partener.


Iulie – cea mai „neagra“ luna pentru a concepe un copil


Iulie este o luna „neagra“ pentru cei care doresc sa conceapa un copil, pentru ca in aceasta perioada s-a inregistrat cel mai mic numar de conceperi. In opinia specialistilor, de vina pentru aceasta „seceta“ ar fi caldura foarte mare, dar si stresul. Cel putin asa rezulta dintr-un studiu al Centrului Artes din Torino, specializat in tratamentul sterilitatii in cuplu, care a combinat datele Istat despre nasterile din Italia incepând cu 2003 si pâna in 2005, cu propriile reusite in cazul cuplurilor tratate. Maximul de conceperi a fost inregistrat iarna, in apropiere de Craciun. Cel mai putin fertile luni sunt mai si iulie.


Paris Hilton si-a intarit securitatea


Paris Hilton a adoptat noi masuri pentru a se proteja de indivizi cu intentii fanatice, dupa un incident grav, informeaza site-ul Infoshowbiz. Un voyeurist, care s-a dat drept logodnicul lui Paris Hilton, a intrat in biroul tatalui acesteia, Rick Hilton, inarmat cu un cutit. Politia a intervenit imediat, incatusându-l pe intrus, insa vedeta, de 25 de ani, s-a speriat de moarte. Aceasta nu este prima data când actrita este victima frumusetii sale, insa acest eveniment, pe care ea il califica ca fiind „ciudat“, este cel mai grav care i s-a intâmplat in viata sa.


„Am avut mai multe incidente cu voyeuristi si, in general, pot sa ma descurc singura. Acum insa mi-am intarit securitatea si ma simt din nou protejata“, a spus vedeta.


Letitia Casta – pe urmele lui Demi Moore si Britney Spears


Dupa Demi Moore, Mel B, Monica Bellucci si Britney Spears este rândul actritei si topmodelului francez Letitia Casta sa pozeze insarcinata. Dupa cum informeaza site-ul libero.it, actrita, care astepta un copil de la partenerul sau Stefano Accorsi, a acceptat sa fie fotografiata pentru a aparea pe coperta editiei franceze a revistei Elle.


„Cu Letitia Casta este altceva. Intr-o epoca in care se credea ca s-a vazut tot, ea s-a lasat fotografiata ca si cum nimeni nu ar mai fi facut-o inaintea ei“, se poate citi in paginile revistei. Ea nu apare nud, ci purtând haine de iarna, care din când in când lasa sa i se vada o parte a corpului.


Cine il va ucide pe Harry Potter?


„Cine il va ucide pe Harry Potter?“ este intrebarea care se afla pe buzele tuturor dupa ce autoarea Joanne K. Rowling a lasat sa se inteleaga ca micutul vrajitor ar muri la sfârsitul celui de-al saptelea volum. Dupa cum informeaza site-ul 7sur7.be, pariurile on line sunt deschise pe acest subiect, iar raspunsurile nu contenesc sa apara.


Cea mai mare parte dintre pariori cred ca Harry Potter va fi victima dusmanului sau Lord Voldemort, cel care este vinovat si de moartea parintilor vrajitorului. Altii cred ca Harry Potter va fi ucis de Hagrid, Poudlard, profesorul Severus Rogue sau chiar de prietenul sau Ron Weasley.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS