19 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinImprimeurile, la putere

Imprimeurile, la putere

O data cu sosirea sezonului estival, garderoba dumneavoastra a capatat acceptul designerilor sa se inveseleasca. Fie ca este vorba de fuste, pantaloni, topuri sau rochii, vara aceasta se poarta imprimeurile.


Designerii au decretat, iar magazinele craiovene s-au conformat destul de repede. In aceasta vara, tinutele in culori uni vor lasa locul articolelor vestimentare cu diverse imprimeuri. Buline, linii verticale sau orizontale, flori de diferite marimi, forme geometrice, toate sunt permise. Si daca pâna nu demult fustele si bluzele cu buline faceau parte doar din garderoba copiilor, acum lucrurile s-au mai schimbat, iar craiovencele au fost receptive. „Cred ca anul trecut as fi refuzat sa imbrac o rochie cu buline, dar acum sunt foarte mândra ca am reusit sa-mi cumpar una si de-abia astept s-o imbrac“, a spus Ana-Maria Miron, o craioveanca de 21 de ani.


Si, de ce sa nu recunoastem, o rochie cu imprimeuri in culori deschise este cu adevarat irezistibila, mai ales ca poate influenta si starea de spirit a celei care o poarta. Cum sa fii trista când esti imbracata intr-o rochie verde cu flori galbene? In plus, o asemenea vestimentatie are darul de a da un aer tineresc celei care o poarta. Si daca un top, o bluza sau o pereche de pantaloni cu imprimeuri pot constitui elemente ale unei tinute de zi, fustele si rochiile pot fi purtate chiar la evenimente festive, daca au o croiala adecvata.


Imprimeuri, in functie de silueta


In caz ca florile si bulinele nu va sunt pe plac, puteti apela la tinute decorate cu dungi. Atentie insa, tendintele dictate de designeri trebuie adaptate la silueta dumneavoastra. Daca nu aveti chiar o silueta de manechin, ar trebui sa evitati anumite imprimeuri. Articolele vestimentare confectionate din materiale cu dungi mari si departate sunt adecvate persoanelor care vor sa para mai pline si ar trebui evitate de acelea dintre dumneavoastra care se lupta cu kilogramele in plus. In schimb, daca vreti sa creati impresia unei siluete mai suple, ar trebui sa va indreptati atentia catre tinutele care au imprimeuri din dungi verticale si in doua culori.


Imprimeurile au pus stapânire nu numai pe tinutele vestimentare, ci si pe accesorii. Magazinele craiovene va ofera o gama larga de sandale, papuci sau genti, toate in culori vii. Incaltamintea, fie ca este confectionata din materiale care au aplicate diferite ornamente (fundite, panglici sau flori), fie ca este realizata din materiale cu diverse imprimeuri, trebuie asortata cu tinuta vestimentara. Atentie sporita trebuie sa acordati si culorii gentii pe care o purtati.


Solutii de compromis


Daca va decideti sa abordati tinute cu imprimeuri viu colorate cu siguranta nu veti trece neobservate. Acest mic detaliu poate fi insa un inconvenient pentru acelea dintre dumneavoastra, mai timide din fire si care nu suporta ideea de a fi in centrul atentiei. Totusi, si dumneavoastra puteti fi in pas cu moda apelând la tinute cu imprimeuri mai putin vizibile. De exemplu, o fusta sau o rochie pe fond negru cu flori albe are un aspect mai degraba clasic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS