23.9 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinSapte reguli de aur pentru o silueta de vedeta

Sapte reguli de aur pentru o silueta de vedeta

Vedete precum Angelina Jolie, Sylvester Stallone, Jennifer Lopez, Ben Affleck, Kim Basinger, Cameron Diaz, dar si campioni din lumea sportului, precum Pete Sampras, Monica Seles, Mike Tyson si toti componentii echipei de baschet Los Angeles Lakers, au apelat la serviciile lui pentru a-i ajuta sa se mentina in forma.


Numele lui este Gunnar Peterson, cel mai cunoscut „personal trainer“ din lume, care in acest an va participa pentru prima data la Festivalul de Fitness de la Florenta, anticipând noile metode de antrenament si cele sapte reguli de aur pentru a fi mereu in forma. Insa intâi de a fi antrenorul personal al vedetelor, Gunnar Peterson este un sportiv prin excelenta. In opinia lui, pentru a ne mentine in forma, este suficient sa respectam urmatoarele reguli: sa bem doi litri de apa pe zi, sa consumam alimentele cât mai aproape posibil de starea lor naturala, sa limitam excesul de mâncaruri albe, cum ar fi pâinea, pastele, orezul si cartofii, sa evitam bauturile inchise la culoare, cu exceptia vinului rosu, sa dormim opt ore pe noapte, sa ne antrenam zilnic, cu o zi de pauza pe saptamâna, si sa perseveram pentru a avea succes in orice domeniu. In acelasi timp, daca dorim sa obtinem rezultate maxime la antrenamente, Peterson ne sfatuieste sa cumparam „o pereche de pantofi sport pentru cross training, care va vor ajuta sa va mentineti postura, si muschii dumneavoastra vor lucra mai bine, cu mai putine riscuri de accidentari“.


Sfaturi pentru o silueta de vis


In acelasi timp, Peterson ne recomanda „sa alocam intotdeauna câte doua secunde pentru ridicarea si coborârea de greutati. „Ridicarea si coborârea la aceeasi viteza va ajuta sa obtineti rezultate maxime de la aceleasi exercitii“. Cel de-al treilea secret este „sa respirati continuu in timpul exercitiului. Expirati atunci când ridicati sau trageti de greutati si inspirati când faceti miscarea inversa“. In fine, Gunnar Peterson ne recomanda sa notam „cu exactitate fiecare antrenament: greutate folosita, repetarile si seriile, timpul total, cum v-ati simtit inainte si dupa. Aceasta este cea mai rapida maniera de a vedea rezultatele“.


Peterson si-a transformat vila din Beverly Hills intr-o adevarata sala de gimnastica, pe care a numit-o Compound. In gigantica si luxoasa vila puteti gasi cam orice echipament va doreste „sufletelul“. Fiecare gaseste aici cam tot ceea ce are nevoie, de la teren de baschet la unul de tenis, perete de catarari si camere pline de zeci si zeci de aparate. „Clientii mei sunt oameni care in viata au avut locuri pe primul rând si bilete de acces la culise. Vreau ca sala mea sa fie la inaltime. Trebuie sa se simta bine, sa se distreze, sa se simta in largul lor“, a spus antrenorul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS