19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinOdrasle de vedete si nasii lor faimosi

Odrasle de vedete si nasii lor faimosi

Pe lânga norocul de a se naste intr-o familie „cu dare de mâna“, odraslele vedetelor de la Hollywood se pot mândri si cu niste nasi la fel de celebri. Nasul de profesie pare a fi Elton John, insa nici Liz Hurley nu glumeste. Printre amatorii de nasit, dam si de alte nume la care nu ne-am fi asteptat.


In ultimele luni, barza a lucrat in tura dubla pentru vedetele de la Hollywood. De la Angelina Jolie, la Tom Cruise, Geri Halliwell sau Gwen Stefani si alte numeroase vedete, cuvântul de ordine pare a fi unul singur: maternitatea. Si daca bebelusii au norocul (sau ghinionul, cum ar putea crede unii) sa vina pe lume cu toate reflectoarele indreptate spre ei, teoria conform careia „ban la ban trage“, este confirmata si de nasii sau nasicile celor mici. Pentru ca nu este suficient sa ai o mama precum Angelina Jolie sau Brooke Shields si un tata precum Brad Pitt sau Tom Cruise, mai nou si nasii trebuie sa fie neaparat nume de calibru. Cine stie de ce nici unul dintre proaspetii parinti nu apeleaza la o matusa mai batrâna sau la un var de gradul al doilea ori prieteni din copilarie, cum fac muritorii de rând. Ba chiar dimpotriva. Din câte se pare, a inceput un fel de competitie pentru a pune mâna pe personajele „de prima mâna“ pentru propriile odrasle.


Geri Halliwell, de exemplu, pare sa fi ales drept nasa pentru fetita sa, Bluebell, pe fosta sa colega de la Spice Girls, Victoria Adams sau doamna Beckham. Nas de botez ar putea fi fostul logodnic al fericitei mamici, Robbie Williams, asta in cazul in care celebrul popstar nu va fi prea ocupat cu botezul odraslei bunului sau prieten, prezentatorul englez Jonathan Wilke.


Nasit intre vedete


Monica din celebrul serial „Prietenii tai“, alias Courteney Cox, nu a tinut deloc cont de faptul ca are niste cumnate super faimoase, precum Patricia si Rosanna Arquette, si a ales-o nasica pe colega si prietena sa din serial, Jennifer Aniston. Aceasta, neavând inca mostenitori, are grija sa o acopere cu cadouri si atentii pe micuta Coco, in vârsta de doi ani. Si ca un amanunt picant, insasi Jennifer a avut la vremea sa un nas mai mult decât celebru. Este vorba de faimosul detectiv Kojak, Telly Savalas, de origine greaca, exact la fel ca familia actritei. Heath Ledger si Michelle Williams, care s-au cunoscut si indragostit pe platourile de filmare ale peliculei „Brokeback Mountain“, si-au incununat relatia o data cu nasterea unei fetite superbe, pe nume, Matilda. Iar nasul perfect nu putea fi decât cel de-al treilea protagonist al peliculei, Jake Gyllenhaal, care la rândul sau a avut parte de o nasica de zile mari: Jamie Lee Curtis.


Si ce sa mai spunem de nasul atât de mediatizatei fostei prietene a lui Paris Hilton, Nicole Ritchie? Aceasta a fost botezata de regele muzicii pop, Michael Jackson. Acesta, la rândul sau, a ales drept nas pentru fiii sai, Prince Michael Joseph, Jun, pe bunul sau prieten, Macaulay Culkin, iar drept nasica pe Elizabeth Taylor.


Ca sa nu mai vorbim de exageratul Elton John, care probabil din cauza faptului ca nu poate avea copii, a devenit nas de profesie: Brooklyn si Romeo Beckham si Damian, fiul lui Liz Hurley. Aceasta pare a fi destul de ocupata cu nasitul: pe lânga fiii familiei Beckham, ea este nasica lui Lennon, fiul lui Liam Gallagher si Patsi Kensit.


Orice nas isi are nasul


Madonna si Guy Ritchie i-au cerut lui Sting si sotiei sale, Trudy, sa fie nasii micutului Rocco, in timp ce Kate Moss si Sadie Frost (fosta sotie a lui Jude Law) au decis sa se ajute reciproc: prima este nasa lui Iris, fiica lui Sadie, in timp ce aceasta, la rândul sau, este nasica micutei Lila Grace, fiica topmodelului. Fostul „copil teribil“ al Hollywoodului, Drew Barrymore, este nasa fiicei lui Courtney Love si Kurt Cobain: Francesca „Bean“. Aceeasi Drew are o nasa de „prima mâna“ pe Sofia Loren si pe regizorul Steven Spielberg.


O alta fina celebra este si Winona Ryder, care are drept nas pe „guru Lsd“, Timothy Leary. Din câte se pare, asa se explica poate si gesturile sale uneori un pic necontrolate.


Si ca sa incheiem in stil mare, sa amintim ca una dintre cele mai frumoase actrite ale tuturor timpurilor, Jaqueline Bisset, o are drept fina pe celebra Angelina Jolie. Si pe cine oare au ales ca nasi pentru fetita lor proaspetii parinti „Brangelina“? Exista voci care sustin ca Brad l-a ales pe bunul sau prieten, George Clooney. In timp ce Angelina i-ar fi cerut asta topmodelului, care a ocupat prima pagina a ziarelor, dupa ce a vorbit despre prespusa sa relatie de amor cu Angelina: Jenny Shimizu. Cine stie cine va avea ultimul cuvânt. Oricum ar fi, cert este ca deja se cam observa cine „poarta pantalonii“ in acest cuplu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS