14.6 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinCupluri „imperfecte“ in lumea VIP-urilor

Cupluri „imperfecte“ in lumea VIP-urilor

Lumea celebritatilor este plina de mistere, vedetele intrecându-se, care mai de care, in a lua decizii socante. Semnele de intrebare nu contenesc sa apara de pretutindeni, mai ales, in ceea ce priveste motivele care au condus la formarea unor cupluri inedite de-a lungul anilor in industria show-bizz-ului.


„Frumoasa si Bestia“


Mariajul dintre Julia Roberts si cântaretul de muzica country Lyle Lovett a fost o reeditare nereusita a cunoscutei povesti. La final „Bestia“ nu a vrut, sub nici o forma, sa se transforme in print.


Michael Jackson si Lisa Marie Presley


Aceasta casatorie ar putea fi considerata „visul perfect“ din lumea muzicienilor. Din pacate, excentricul artist s-a lasat prada tentatiei de a-si face din ce in ce mai multe operatii estetice, acestea dovedindu-se un dezastru pentru imaginea sa. „Gurile rele“ de la Hollywood sustin ca fiica regelui rock ‘n’ roll-ului a avut o problema mare in ceea ce priveste respectul de sine, atunci când a spus „Da“ in fata altarului.


Dita Von Teese si Marilyn Manson


Indiferent cât de ciudati ar fi fiecare dintre cei doi, impreuna formeaza un cuplu aproape inimaginabil. Stilul vestimentar al dansatoarei exotice, asemanator cu cel al unei actrite de duzina din anii ’50, aproape ca rivalizeaza cu stilul muzical exagerat al sotului sau. Singurul lor punct comun pare a fi felul in care isi câstiga existenta – mizând pe interesul fanilor pentru senzational.


Britney Spears si Fred Durst


Vocalistul de la Limp Bizkit si celebra diva pop au trait o aventura intensa, dar de scurta durata – aspru criticata de fanii ambilor artisti. Din pacate, Durst a trebuit sa suporte si criticile colegilor de trupa, extrem de nemultumiti pentru ca si-a gasit refugiul in bratele unei cântarete pop care l-a parasit fara nici un regret.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS