17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinDecolteu perfect pentru o vara fierbinte

Decolteu perfect pentru o vara fierbinte

Decolteuri perfecte, bikini de iti taie respiratia, tricouri mulate, cam asa ar arata moda actuala. Daca natura nu v-a inzestrat cu niste sâni perfecti, atunci fie apelati la gimnastica, fie la chirurgul estetician.


Mici sau mari, moi, abundenti, in forma de para sau minimalisti, daca vreti sa nu apelati la chirurgul estetician, atunci trebuie sa urmati câteva reguli de aur pentru a va tonifica si intari muschii pectorali, pentru a mentine tesuturile sanatoase si bine irigate, pielea elastica si compacta. Foarte importante sunt o tinuta corecta, o dieta echilibrata si un filtru adecvat pentru a va proteja de soare. Aviz amatoarelor de bronz cu orice pret: o expunere excesiva la razele ultraviolete favorizeaza imbatrânirea si pierderea elasticitatii pielii. In plus, la masa ar fi foarte bine sa consumati mâncaruri „prietene“ sânilor, cum ar fi carnea sau produsele lactate, pentru ca zincul ajuta la mentinerea structurii celulare. Insa si uleiul de masline, bogat in vitamina E, este benefic, având in vedere ca acesta garanteaza o irigare sanguina buna. Din meniu nu trebuie sa lipseasca nici legumele si cerealele, care favorizeaza un bun echilibru hormonal gratie prezentei fitoestrogenilor. Si, in fine, verdeturile, cum ar fi spanacul, brocolli si salata, bogate in siliciu, fundamental pentru combaterea cutelor. O vorba din batrâni spune ca pentru tonifierea sânilor exista metode naturale, printre care consumul de bere. In realitate, aceasta este o simpla legenda. Berea nu tonifica, ci ingrasa si mareste sânii doar daca doamna cu pricina acumuleaza kilograme mai mult pe bust decât pe talie sau coapse. In schimb, in natura chiar exista un remediu care face sânii mai tari. Este vorba de soia, care contine hormoni, fitoestrogeni si actioneaza ca pilula anticonceptionala, insa intr-un mod natural.


Sânii si forta gravitatiei


Având in vedere ca sânii nu beneficiaza de nici o sustinere naturala cum ar fi muschii sau oasele, ei sunt foarte sensibili la acele conditii care ii compromit forma si tonicitatea. Iata de ce este important sa purtati sutien, care mentine compacte tesuturile si pielea de pe sâni. Doamnele care nu au bunul obicei de a purta sutien isi expun sânii la efectele continue ale fortei gravitationale. In plus, orice miscare pune la grea incercare elasticitatea pielii si a tesuturilor. Din acest motiv, doamnele carora nu le place sa poarte sutien ar trebui sa isi procure unul mai ales pentru activitatile sportive, in timpul sarcinii si mai apoi al alaptarii. Amatoarele de sport trebuie sa stie ca activitatea fizica este foarte utila, insa in acelasi timp trebuie sa tina seama de faptul ca sânii nu au muschi si sunt constituiti mai ales din masa grasa, asupra careia exercitiile fizice nu prea au efect. In aceste conditii, activitatea fizica trebuie sa vizeze tonifierea si intarirea muschilor pectorali, pentru a ridica sânii fara a le reduce volumul. Sportul care prin excelenta ajuta la tonifierea sânilor este inotul, in primul rând deoarece contactul cu apa rece tonifica pielea si, in plus, pentru ca miscarile de brate actioneaza exact asupra muschilor de care sânii se servesc pentru a sta ridicati.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS