17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinSe poarta „Vrajitoarele“

Se poarta „Vrajitoarele“

Recent lansata, colectia „Vrajitoarele“ a craiovencei Andra Palcau a câstigat Premiul I la sectiunea Creatie vestimentara in cadrul Festivalului National Studentesc de Moda de la Cluj-Napoca. Pentru aceasta vara, Andra va propune tinute in rosu si negru, care trebuie neaparat accesorizate cu palarii.


Nu stiti ce sa purtati in aceasta vara? Atunci puteti sa mergeti pe mâna Andrei Palcau, care va propune o vestimentatie intitulata „Vrajitoarele“. „Este o colectie care a rezultat in urma unei documentari ample privind stilul de vestimentatie al tinerilor din ziua de azi“, a afirmat Andra Palcau. Doua luni a lucrat tânara la cele douasprezece tinute ale colectiei, dar in final s-a declarat incântata de rezultat: „Hainele inspirate din vestimentatie abstracta a unei vrajitoare imi pun in evidenta starea de spirit“. Andra va propune tinute sexy si seducatoare, „vrajitoarele“ craiovencei neinspirând teama. Daca pâna acum va era teama de vrajitoare, veti descoperi ca acestea pot fi si seducatoare. Majoritatea tinutelor propuse pot fi purtate la o petrecere in club, unde cu siguranta nu veti trece neobservate daca aveti si o atitudine pe masura vestimentatiei.


Vrajitoarele poarta pantaloni


„Colectia cuprinde si câteva tinute care se pot incadra stilului casual“, a precizat Andra. Si pentru ca designerul poarta mai rar fuste, nici in creatiile sale nu se intâlneste prea des acest articol vestimentar. Din cele zece tinute care se adreseaza femeilor, doar una contine si fusta, restul mizeaza pe pantaloni. Totusi, si pantalonii asortati va pot pune in valoare feminitatea.


Ce culori poarta vrajitoarele? In conceptia creatoarei de moda craiovene, o vrajitoare ar trebui sa se imbrace in rosu si negru. Elementul surpriza al colectiei a fost reprezentat insa de accesorii. Toate tinutele Andrei Palcau din colectia de primavara-vara au si câte o palarie (pe lânga rolul estetic, acestea au si unul practic: te feresc de soare). In plus, o palarie poate sa sporeasca farmecul unei doamne. Pentru barbati, Andra a creat doar doua tinute: pantaloni asortati cu maiouri, in aceleasi combinatii bicromatice.


A facut echipa cu One Models


Casa de Cultura a Studentilor din Craiova a participat la Festivalul National Studentesc de Moda de la Cluj-Napoca printr-o echipa formata din designerul Andra Palcau si manechinele agentiei One Models. Anul trecut, in cadrul Festivalului National Studentesc de Moda din Craiova, Andra Palcau a câstigat Premiul I la sectiunea Creatie vestimentara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS