22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCrina Mardare creeaza voci in muzica româneasca

Crina Mardare creeaza voci in muzica româneasca

Sa iei lectii de canto cu Crina Mardare a ajuns o adevarata moda in industria muzicala româneasca. Poate tocmai de aceea artista este in masura sa vorbeasca despre viitorul muzicii românesti, dar si despre ce ar trebui sa faca un cântaret pentru a dobândi succesul.


Mai toti aspirantii la titulatura de vedeta din show-bizz-ul românesc tin sa ia lectii de la Crina Mardare. „A ajuns un «must have» sa se spuna ca studiaza cu Crina Mardare“, a recunoscut membra formatiei Sfinx Experience. Oana Zavoranu, Bianca Brad, Ana Lesko sunt doar câteva dintre elevele celebre ale artistei. Multi altii spera sa devina cunoscuti dupa ce isi vor definitiva cursurile.


Cum are ocazia sa se confrunte aproape zilnic cu tineri ce vor sa ajunga celebri, Crina Mardare a ajuns sa cunoasca destul de bine fenomenul muzical din România.


„Toti imi dau senzatia ca au modele foarte prost alese, adica nu asculta muzica potrivita. Ar fi indicat sa asculte muzica timpului lor. Muzica adevarata nu este intodeauna cea care se vinde cel mai bine“, a spus artista. De asemenea, ea a precizat ca ii sfatuieste pe viitorii cântareti sa studieze cu atentie curentul muzical pe care vor sa-l abordeze, pentru ca „numai intrând in poveste poti sa-ti dai seama cu ce se manânca aceasta meserie“. In plus, solista de la Sfinx Experience a tinut sa precizeze ca un cântaret nu ar trebui sa se bazeze doar pe imagine.


„La ora actuala se mizeaza numai pe imagine. Eu nu zic ca este un lucru rau, imaginea vinde, dar cred ca am inceput sa vindem mult prea multa imagine“, a spus Crina Mardare.


Alegeti-va un manager priceput


Alt pas important in cariera unei viitoare vedete este alegerea managerului.


„Eu cred ca este nevoie de putin mai mult profesionalism din partea celor care organizeaza evenimente. Artistii trebuie sa inteleaga ca au nevoie de un manager bun care sa nu-i lase sa cânte oriunde sau sa dea declaratii pentru oricine. Nu este nevoie sa scrie in toate revistele ca tu gatesti sau ti-ai cumparat masina ca sa existi. Stai in studio si fa-ti muzica ta, pentru ca tocmai asta te face sa fii artist“, a precizat cântareata.


Cel mai important lucru, decisiv pentru cariera viitoarei vedete, este insa talentul. Nici priceperea inginerului de sunet, nici hainele de firma sau aspectul cântaretului nu pot suplini lipsa talentului.


„In muzica româneasca nu mai exista o continuitate datorita faptului ca oricine crede ca poate deveni artist. Câte grupuri erau in ‘90 si câte mai sunt azi? A ramas doar 3 SE“, a afirmat artista. De asemenea, Crina Mardare a tinut sa precizeze ca vinovati de faptul ca in România inca se mai face playback sunt si organizatorii de concerte, care nu le ofera cântaretilor conditii propice pentru a cânta live.


Printre elevii Crinei Mardare care vor sa-si imbunatateasca aptitudinile muzicale se numara si Andreea Antonescu. Aceasta invata de zor sa cânte la pian, pregatindu-le fanilor o surpriza.


„Andreea se pregateste sa iasa pe piata cu un nou album. Ia lectii intensiv, pentru ca vrea sa cânte cu vocea si cu pianul“, a dezvaluit artista.


De cine asculta Oana Zavoranu!


Când Oana Zavoranu a vrut sa-si incerce norocul si in muzica s-a gândit mai intâi sa treaca pe la Crina Mardare.


„Am facut doar câteva ore de canto cu Oana. Ea este foarte ocupata cu noi proiecte, cu filmari, dar vrea sa se lanseze si in muzica. Acum se pregateste de un prim album“, a spus Crina Mardare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS