22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCele mai bogate femei din show-bizz

Cele mai bogate femei din show-bizz

Desi Hollywoodul este considerat o lume aproape exclusiva a barbatilor de succes, cu averi fabuloase, exista si câteva femei care au reusit sa se afirme din punct de vedere financiar. Mai multe reviste din Statele Unite au realizat un clasament al celor mai bine platite actrite de la Hollywood.


Julia Roberts


Desi mult asteptatul debut pe Broadway nu i-a adus succesul scontat, vedeta inca se numara printre actritele cel mai bine platite. Pentru un film cu Julia Roberts in rol principal, producatorii trebuie sa scoata din buzunare aproximativ 11,5 milioane de lire sterline.


Cameron Diaz


La 11 ani dupa debutul in cinematografie, Diaz isi imparte laurii cu Julia Roberts, bucurându-se si ea de un loc de frunte in clasamentul „bogataselor hollywoodiene“. Pentru fiecare film realizat, actrita primeste 11,5 milioane de lire sterline.


Angelina Jolie


In iulie 2005, proaspata mamica a devenit a treia actrita care a reusit sa intre in „clubul celor 20 de milioane de dolari“, primind aceasta suma impresionanta pentru a juca in „Domnul si doamna Smith“. Pelicula nu i-a adus vedetei numai un succes profesional, ci si un nou „suflet pereche“, in persoana lui Brad Pitt.


Nicole Kidman


De când a câstigat Oscarul la categoria „cea mai buna actrita“, pentru rolul din „The Hours“, film lansat in 2002, fosta doamna Cruise câstiga aproape opt milioane de lire sterline pentru ficare rol.


Reese Witherspoon


Majoritatea producatorilor de la Hollywood sunt convinsi ca nu va mai trece mult timp pâna când Reese Witherspoon va prelua conducerea acestui clasament. Actrita a câstigat opt milioane de lire sterline pentru rolul din „Blonda de la Drept 2“.


Drew Barrymore


La egalitate cu Kidman si cu Witherspoon se afla starul din „Ingerii lui Charlie“. Dupa o evolutie fluctuanta in cariera, calitatile vedetei, atât ca actrita, cât si ca producator, au inceput sa-si spuna cuvântul si din punct de vedere financiar.


Halle Berry


De când a câstigat un Oscar, in 2002, pentru rolul din „Monster’s Ball“, actrita se bucura de aprecierea caselor de productie, câstigând 7,2 milioane de dolari pentru fiecare film.


Sandra Bullock


Primul rol notabil al actritei a fost in seria „Speed“. In prezent, ea primeste 6,7 milioane de lire sterline pentru un film.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS