18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVipurile - parinti neglijenti

Vipurile – parinti neglijenti

„Poate Brad Pitt a studiat manualul de educare a copilului scris de Britney Spears?“, se intreaba ironic redactorii de la Daily News, ziar care a publicat recent o serie de fotografii care ii baga in sperieti pe parintii vip de la Hollywood.


Cea mai recenta fotografie il infatiseaza pe Brad Pitt, pedalând pe bicicleta pe strazile din Langstrand, Namibia, cu fiica adoptiva Zahara in spate, intr-un suport albastru, prins pe spate.


Aceast intim si idilic tablou demonstreaza oare o data pentru totdeauna instinctul patern al celui mai sexy actor din lume, care a refuzat in ultima clipa invitatia la Cannes pentru a asista la nasterea primului sau copil cu Angelina Jolie? „Chiar dimpotriva“, spune sigura pe ea pediatra Debra Smiley Holtzman, autoarea volumului „The Safe Baby“. „Zahara ar trebui sa poarte o casca si pantofiori inchisi, asa cum prevede legea“, spune ea. De aceeasi parere este si Christina Vercelletto, directoarea revistei pentru proaspetii parinti „Baby Talk“. „Port-bebe-ul folosit de Pitt contine o eticheta interioara, unde producatorii specifica sa nu fie folosit in timp ce se merge cu bicicleta.


Cel mai sigur sistem pentru a transporta un copil atât de mic cu bicicleta este un scaunel special, care se fixeaza pe ghidon“, spune Vercelletto. Interpelat de saptamânalul Us Weekly, care a publicat in premiera fotografia, purtatorul de cuvânt al lui Pitt a raspuns cu un sec „no comment“.


Oricum ar fi insa, cert este ca toata lumea vorbeste despre noua moda care pune la grea incercare asa numitul „baby-boom“, la care asistam in Mecca Cinematografiei. „Este noua cruciada a fotografilor cu o constiinta sociala: aceea de a le vâna pe vedetele care isi pun in pericol propriile odrasle“, cred jurnalistii.


Britney Spears – in colimatorul presei


Prima care a intrat in colimatorul presei a fost Britney Spears. In luna februarie, solista si sotul ei Kevin Federline au primit vizita agentilor serviciilor de protectie a copilului la domiciliul lor din Malibu, California, dupa ce Britney a fost fotografiata la volanul masinii sale, cu fiul sau Kevin (care pe atunci avea doar patru luni) asezat pe bancheta, si nu pe respectivul scaunel pentru copii, asa cum cere legea federala.


„Am actionat instinctiv, pentru ca eram urmarita de fotografi“, s-a aparat Spears. Insa imaginile au demonstrat clar alibiul sau, presa din intreaga lume catalogând-o drept o „mama denaturata si iresponsabila“. Aceasta „eticheta“ a fost apoi confirmata de alta doua intâlniri cu paparazzi: prima pe 25 aprilie, când Kevin a ajuns la spital dupa ce a cazut din leagan, lovindu-se puternic la cap.


Al doilea a avut loc pe 15 mai, când micutul a fost surprins in masina decapotabila a mamei sale, insa intr-un scaunel montat invers si pe alt loc.


In era stirilor instant, cu numeroasele bloguri, site-uri de internet si emisiuni tv dedicate exclusiv bârfelor din lumea vedetelor, o fotografie poate distruge o intreaga cariera. Probabil si din acest motiv, Brad si Angelina au ales ca fiica lor sa vada lumina zilei in Namibia. Aici, un paparazzi care ii urmarea a fost pedepsit de guvern cu trei zile de inchisoare.


In plus, intr-un sondaj popular, locuitorii din aceasta tara africana s-au aratat dispusi sa declare ziua nasterii odraslei lui Jolie si Pitt ca „sarbatoare nationala“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS