16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMilioane de dolari pentru divorturile starurilor

Milioane de dolari pentru divorturile starurilor

Câteodata, dragostea costa scump, mai ales atunci când ajunge la final. Pâna in prezent, cea mai costisitoare despartire a fost cea dintre Steven Spielberg si Amy Irving.


Dragostea este oarba, nu are vârsta si nu tine cont de clasele sociale, dar nu a spus nimeni vreodata ca este gratis. Cel putin când se ajunge la divort. In cel mai recent caz, Paul McCartney si Heather Mills, care au anuntat ca divorteaza, se pare ca s-a ajuns la un acord „de milioane“: fostul Beatles i-a oferit sotiei sale 45 de milioane de dolari. La inceput s-a vorbit de o suma mult prea mare (350 de milioane) – ceea ce ar fi reprezentat cel mai scump divort din istoria celebritatilor, insa McCartney doreste sa ramâna cu fiica lor, Beatrice, si inseamna ca Mills nu va trebui sa o intretina.


Presa de scandal a inregistrat despartiri de pâna la 100 de milioane de dolari. Aceasta a fost suma pe care Steven Spielberg a scos-o din buzunar atunci când a semnat actele de divort cu Amy Irving, actrita celebra pentru aparitia sa in filmul „Carrei“ si cu care s-a casatorit in 1985. Casatoria celor doi a durat doar patru ani, pentru ca in 1989 acestia s-au despartit. Regizorul a acceptat sa suporte cheltuielile de intretinere a fiului lor, Max.


Vedetele nu si-au impartit doar banii, ci si casele


Divortul dintre Michael Douglas si Diandra a costat doar jumatate din cel anterior, insa a fost mult mai dureros pentru actor. In afara banilor, el a fost obligat sa imparta cu fosta sotie casa lor din Mallorca, Spania: sase luni o folosea Michael, sase luni Diandra. Aceasta a fost o lectie dura pentru actor, care nu a semnat actele pentru cea de-a doua casatorie, de aceasta data cu actrita Catherine Zeta-Jones, decât dupa ce au ajuns la un acord prenuptial: in cazul divortului, el va plati un milion si jumatate pentru fiecare an de casnicie si alte cinci milioane in cazul in care ii va fi infidel lui Zeta-Jones.


Pe de alta parte, Douglas a fost prudent, spre deosebire de Nick Lachey, fostul sot al Jessicai Simpson, care nu a inteles niciodata ca viata iti ofera multe surprize. Când s-au casatorit, Lachey era celebrul solist al formatiei 98 Degrees. In schimb, cariera lui Simpson abia atunci avea sa infloreasca. In timp ce erau sot si sotie, ei au fost protagonistii unui reality show, iar cariera cântaretei a devenit promitatoare. La divort, in 2005, Simpson câstiga 30 de milioane de dolari anual si tocmai debutase in cinematografie in filmul „Dukes of Hazzard“, in vreme ce Lachey ramasese fara grupul sau pop. El a cerut o pensie alimentara si recuperarea câtorva bijuterii. In final, cele doua vedete si-au vândut casa, la pretul de aproape patru milioane de dolari, iar Nick a obtinut jumatate din suma.


Acordul prenuptial salveaza finantele sotilor


Un altul care insista sa reapara in viata sotiei sale este Noa Ojani, primul sot al lui Jennifer Lopez. Despartiti din 1998, ei au pastrat la inceput o relatie de prietenie care s-a transformat intr-una furtunoasa. Acum câteva luni, Noa a amenintat-o pe J.Lo ca va publica o autobiografie care va contine aspecte din viata lor pasionala si care i-ar dauna casniciei actuale cu Marc Anthony. Ca sa nu publice aceasta opera, Ojani i-a cerut cântaretei cinci milioane de dolari, dupa ce si-a dat in judecata fosta sotie pentru „despartire nejustificata“. Insa nimeni nu o poate acuza pe ambitioasa J.Lo: inainte de a se casatori cu Marc Anthony, ea a fost sotia actorului Ben Affleck si au semnat un acord potrivit caruia, daca el este infidel, ea primeste jumatate din averea lui. Insa nu a fost cazul sa se imbogateasca de pe urma lui. O alta afacere buna a facut Linda Hamilton atunci când a divortat de James Cameron. Relatia celor doi a inceput când filmau partea a doua a seriei „Terminator“. Despartirea a avut loc in iulie 1997, chiar in momentul in care Cameron producea filmul „Titanic“, care a devenit unul dintre cele mai profitabile filme. O buna afacerista, Hamilton a cerut mai mult de jumatate din incasarile filmului, astfel ca s-a ales cu 50 de milioane de dolari in 1999.


Intr-un caz distinct, Dayanara Torres, fosta sotie a lui Marc Anthony, a acceptat sa dea bani in loc sa câstige. Ea a acceptat sa plateasca zece milioane de dolari de fiecare data când va mentiona numele noii sotii a lui Anthony. Pentru a evita sa plateasca, Dayanara a botezat-o pe Jennifer Lopez „târfa“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS