18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAccesorii pentru baie

Accesorii pentru baie

Fie ca e mica sau mare, puteti sa faceti din baia caminului dumneavoastra un adevarat colt de Paradis. Pentru cele mai multe dintre reprezentantele sexului frumos, camera de baie este locul unde se simt in siguranta, unde nici un intrus nu le tulbura intimitatea. De aceea, doamnele incearca sa-si creeze o atmosfera cât mai placuta in baie. Folosind diferite tonuri de culori si accesorii, puteti sa faceti din sala de baie un loc unde sa va simtiti cu adevarat bine si unde sa va oferiti câteva clipe de relaxare dupa o zi grea.


Site-ul casaonline.ro vine in intâmpinarea dumneavoastra cu sfaturi pentru o baie de vis. Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este acela de a va gândi la o tema de design si la o schema de culoare, acest lucru fiindu-va de mare ajutor in alegerea accesoriilor potrivite si asortate. Iata câteva mici secrete pentru a face din baia dumneavoastra un spatiu cât mai placut si mai ales cât mai relaxant.


Folositi culori vesele


Daca baia dumneavoastra are o culoare monotona, uni, cum ar fi albul, alegeti covorase si prosoape in culori vesele, combinate, care vor schimba intregul look al incaperii. Pentru a da un accent puternic, alegeti culori tari, vibrante, cu imprimeuri sau dungi, cu modele traditionale sau moderne.


Folositi pentru fiecare anotimp prosoape diferite


Folositi-le pe rând, pentru a obtine efecte vizuale diferite in functie de anotimp. Alegeti doua prosoape de baie, doua prosoape de mâna si doua halate de baie care sa se potriveasca unele cu altele. Pentru prosoapele de fiecare zi, alegeti tonuri neutre care sa se potriveasca cu intregul decor. Pentru ocazii, dati un accent de prospetime si vioiciune baii dumneavoastra, folosind prosoape cu modele bogate si in culori tari.


Folositi perdele care sa dea senzatia de teatralizare


Perdelele de dus vor crea o ambianta de scena si vor schimba total atmosfera din camera de baie.


Daca faianta este cu modele, folositi perdele uni, iar daca faianta si gresia sunt intr-o singura culoare, alegeti perdele cu modele bogate.


Pentru o atmosfera mai calda, alegeti perdele de vinilin cu un model viu. Acestea vor da un aer de sarbatoare si chiar un aer mistic incaperii.


Modelele cu pesti sau cu scene subacvatice sunt cele mai potrivite.


Folositi lumânari parfumate si muzica relaxanta


Acestea vor da o aroma placuta si vor lumina atmosfera. Pentru a face atomsfera si mai romantica puteti sa stingeti lumina.


Muzica are capacitatea de a calma simturile si de a crea un spatiu de liniste. In plus, se stie ca muzica de relaxare ajuta la destinderea muschilor si sporeste senzatia de confort pe care o aveti in cada.


Muzica instrumentala precum cea a lui Yanni sau Jean Michel Jarre este cea mai potrivita.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS