13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVara si ofertele la munte

Vara si ofertele la munte

Sinaia si Predeal sunt doua dintre cele mai cautate statiuni montane din tara noastra. Acestea sunt vestite pentru serviciile de calitate oferite clientilor de catre hotelurile de doua, trei sau patru stele, recunoscute si pe plan international.


Pentru petrecerea unui sejur la munte trebuie sa va informati foarte bine la agentiile de turism inainte de plecare. Preturile difera de la un hotel la altul, in functie de perioada in care doriti sa mergeti intr-o statiune montana. Daca doriti sa va petreceti week-end-ul la Sinaia, la hotelul New Montana, trebuie sa scoateti din buzunar 157 RON de persoana/zi de cazare in perioada 1-30 iunie, iar pentru intervalul 1 iulie – 31 august, 160 RON. In timpul saptamânii, preturile sunt de obicei mai scazute: 149 RON de persoana/zi de cazare in prima perioada si 153 RON in cea de-a doua.


Daca optati pentru hotelul International, care este de patru stele, pentru serviciile care includ cazare si tratament, pretul este de 134 RON de persoana/zi de cazare. Iar pentru hotelul Palace, tot de patru stele, care va pune la dispozitie camere cu paturi nuptiale si ofera mic dejun, trebuie sa scoateti din buzunar intre 102 si 133 RON, in functie de perioada de cazare. Daca doriti sa va relaxati intr-un minijacuzzi, in statiunea Sinaia, Vila Marald de trei stele va pune la dispozitie apartamente cu bai dotate cu minunatele cazi, la pretul de 150 RON de persoana/zi de cazare.


In cazul in care vacanta dumneavoastra va dura mai mult de sapte zile, puteti opta pentru hotelul Rowa Dany de patru stele, unde trebuie sa scoateti din buzunar 130 RON de persoana/zi de cazare, iar daca doriti sa stati mai putin de sapte zile veti plati 250 RON de persoana/zi de cazare pentru o camera dubla.


La hotelurile de doua stele care sunt mult mai accesibile ca pret, dar nu cu mari diferente la serviciile oferite, in Sinaia gasiti oferte care includ cazare, mic dejun sau camere cu pat nuptial si la hotelurile Paltinis, Furnica sau Caraiman. Aici preturile variaza, la fel ca peste tot, in functie de perioada, incepând de la 60 RON de persoana/zi de cazare in perioada 1-30 iunie si putând ajunge pâna la 80 RON in perioada 15 iulie – 1 septembrie.


Bonusuri si invitatii la gratar


Pentru o vacanta in statiunea Predeal, agentiile de turism din Craiova va pun la dispozitie o gama variata de oferte la hoteluri dintre cele mai cautate si la preturi pentru toate buzunarele. Pentru un week-end la hotelul Rozmarin, de trei stele, veti plati 50 de euro de persoana pe noapte. Sâmbata si duminica veti primi ca bonus o cina romantica, iar luni cazarea este gratuita. Pentru cinci zile (patru nopti) petrecute aici in timpul saptamânii, pretul este acelasi, insa bonusurile difera. Veti primi bonuri valorice de 70 de euro si o invitatie la gratar, iar pentru un sejur mai mare de cinci zile, bonurile valorice vor fi de 90 de euro. La hotelul Eden de trei stele din Predeal puteti gasi apartamente dotate cu jacuzzi la un pret de numai 170 RON de persoana pe noapte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS