13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

Scurte stiri

Slujbe religioase la Campionatul Mondial de Fotbal


Suporterii prezenti la Campionatul Mondial din Germania vor putea face apel la Divinitate in pauza dintre meciuri, atunci când echipa lor de suflet se afla in dificultate. Dupa cum informeaza cotidianul german Berliner Zeitung, doua biserici din Berlin, mai precis Catedrala si Biserica Memoriala Kaiser Wilhelm, vor organiza slujbe religioase de 15 minute, in pauzele dintre reprize. Slujbele vor combina versetele biblice cu temele fotbalistice si sloganurile suporterilor cu imnurile religioase. „Nu vrem sa luptam impotriva Cupei Mondiale, vrem sa ne folosim de ocazie pentru a ne transmite mesajul“, a spus Bernhard Felmberg, de la Biserica Memoriala Kaiser Wilhelm.


Cel mai vechi prezervativ din lume, expus la un muzeu din Austria


Cel mai vechi prezervativ din lume, descoperit intact, a fost prezentat, recent, la un muzeu din Austria. Dupa cum informeaza site-ul Ananova, prezervativul, datând din 1640, este expus in incinta Muzeului Tirolez alaturi de un manual original de utilizare, de asemenea intact, scris in limba latina. In indicatiile incluse in manual se arata ca barbatii trebuia sa inmoaie prezervativul in lapte caldut inainte de a-l folosi, pentru a nu se imbolnavi. Potrivit sursei citate, exponatul, descoperit in regiunea Lund, Suedia, este confectionat dintr-un intestin de porc, fiind unul dintre cele 250 de obiecte sexuale vechi prezentate in aceasta vara de muzeul austriac.


Jessica Simpson – cea mai frumoasa femeie din lume


Cântareata si actrita Jessica Simpson a fost desemnata ca fiind cea mai frumoasa femeie din lume de catre revista Cosmo Gil!, informeaza site-ul terra.com. Simpson a declarat ca a fost foarte emotionata atunci când a primit vestea ca a fost votata drept cea mai frumoasa femeie, in cadrul concursului The Most Beautiful Girl in the World, din editia din luna mai a revistei. „M-am simtit intr-adevar onorata. Sincer, eu as fi votat pentru Eva Longoria, pentru ca este frumoasa si magnifica“, a spus Simpson cu modestie.


George W. Bush – carunt din cauza fiicelor sale


Presedintele Statelor Unite ale Americii, George W. Bush, care va implini 60 de ani pe 6 iulie, a declarat miercuri ca parul sau a albit nu din cauza problemelor administrative, ci din cauza celor doua fiice ale sale, informeaza site-ul Yahoo!News. „Credeti ca am parul alb pentru ca sunt presedinte? Nu este deloc asa. Am parul alb pentru ca am doua fete“, a declarat George W. Bush. Barbara si Jenna, care vor implini in noiembrie 25 de ani, nu au intrat in lumea politicii chiar daca au participat la campania electorala a tatalui lor, in anul 2004. Ele s-au aflat in centrul unui scandal in anul 2001, când au fost acuzate de detinere de alcool, in conditiile in care erau inca minore.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS