16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

Ia te uita!

Pe muchie de cutit (Narrow Margin)


Prima TV


Regia: Peter Hyams


In rolurile principale: Gene Hackman, Anne Archer, James Sikking


Thriller – 1990


Filmul, in regia lui Peter Hyams, realizat dupa unul clasic, alb-negru, ce poarta acelasi titlu, spune povestea unui remarcabil avocat. Implicat intr-un proces important, avocatul Robert Caulfield (Gene Hackman) trebuie sa aduca in San Francisco un martor-cheie, Carol, pentru a depune marturie.


Carol (Anne Archer) se afla in baia din camera de hotel a prietenului sau de ocazie, când acesta a fost ucis de mafioti, pentru furtul unei sume importante de bani.


Stiind ca este singurul martor si temându-se pentru viata sa, Carol fuge si se ascunde intr-o cabana de munte izolata, in Canada. Este urmarita de Caulfield, care incearca sa o convinga ca fara marturia sa mafiotii vor ramâne nepedepsiti si ca viata ii este in mare pericol. Din nefericire, baietii rai i-au luat si ei urma.


Avocatul si martora sunt obligati sa porneasca intr-o cursa nebuna pentru a ramâne in viata. Plin de suspans si actiune, filmat intr-un decor mirific, cu o distributie stralucita, „Pe muchie de cutit“ face telespectatorul sa evadeze din lumea cotidiana pentru câteva ore si il relaxeaza. Filmul a fost notat pe site-ul de specialitate cu 6,4.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS