13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinPantalonii scurti - la moda!

Pantalonii scurti – la moda!

Chiar daca fustele scurte nu mai sunt la moda, designerii au gasit alte variante pentru „a va dezgoli“ picioarele. In aceasta vara se poarta pantalonii scurti. Creatorii de moda reinventeaza banalii pantaloni scurti si va propun tinute seyx si indraznete pentru o vara incendiara.


Pâna nu demult erau asociati cu tinutele copilaresti, dar, in acest sezon, pantalonii scurti nu trebuie sa lipseasca din garderoba doamnelor si domnisoarelor care vor sa fie in pas cu moda. Nu va temeti insa, pantalonii scurti nu va vor stirbi cu nimic din feminitate, pentru ca designerii au redefinit acest articol vestimentar pentru vara lui 2006. De acum, pantalonii scurti se vor purta si la ocazii speciale, petreceri sau cocteiluri. Pentru a putea aparea la o petrecere imbracata in pantaloni scurti trebuie sa aveti insa foarte mare grija cu cei asortati. In aceasta situatie este musai sa apelati la un accesoriu: o esarfa deosebita, o pereche de sandale sau pantofi eleganti sunt doar câteva variante. Bineinteles ca, daca aveti o talie de invidiat, o puteti evidentia folosind o curea lata sau una cu diverse aplicatii. In caz ca totusi nu va pricepeti sa va alcatuiti singure o tinuta festiva, designerii s-au gândit sa va dea o mâna de ajutor. In magazine au aparut deja costumele formate din sacou si pantaloni scurti, iar cu o asemenea tinuta cu siguranta nu veti trece neobservata.


O regula de bun-simt cere insa ca o tinuta sa aiba un singur punct de atractie. Asa ca, daca va decideti sa purtati pantaloni scurti, incercati sa evitati bluzele decoltate. Este suficient ca va aratati picioarele. Si pentru ca pantalonii scurti vor atrage atentia asupra picioarelor dumneavoastra, este foarte important sa va alegeti cu grija incaltamintea.


Alegeti-va cu grija incaltamintea!


Pentru ca idealul tuturor femeilor este de a avea picioare cât mai lungi, este recomandat sa va indreptati atentia catre sandalele cu toc, stiut fiind faptul ca incaltamintea cu toc creeaza impresia unei siluete mai subtiri si implicit a unor picioare mai lungi. Deci, chiar daca se poarta balerinii, este indicat sa nu-i asortati cu o pereche de pantaloni scurti, decât daca aveti inaltimea unui manechin. Acest articol vestimentar poate fi folosit si in cadrul tinutelor de zi cu zi, mai ales daca sunteti persoane active, dar care tin sa se imbrace in ton cu moda. Asortati cu un top in culori vesele sau cu o camasa lejera, pantalonii scurti se potrivesc de minune pentru o plimbare prin oras.


Sunteti prea pudica si nu indrazniti sa imbracati un astfel de articol vestimentar? Nu va faceti griji, creatorii de moda s-au gândit si la dumneavoastra si au croit pantalonii ceva mai lungi, adica pâna deasupra genunchiului.


Asa cum era si firesc, piata craioveana a adoptat repede noile tendinte. Inca din primavara, umerasele magazinelor din Banie s-au innoit cu diverse modele de pantaloni scurti, in nuante vesele sau sobre, in functie de gustul clientelor. „Pantalonii scurti se vând foarte bine, mai ales cei in culori deschise. Tocmai de aceea, saptamâna aceasta vom primi si alte modele“, a mentionat Oana, vânzatoare la magazinul Gala.


Asadar, in caz ca ati mers la sala, acum este momentul sa va mândriti cu rezultatul si sa va aratati picioarele, aveti permisiunea designerilor!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU