15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinClaudia Schiffer - „fata cu chiloti de lâna“

Claudia Schiffer – „fata cu chiloti de lâna“

Intr-un interviu recent acordat popularei publicatii Vanity Fair, celebrul topmodel german, Claudia Schiffer (foto) a acceptat sa vorbeasca deschis despre casatorie, droguri si agitata lume a modei.


„Mi se spune «fata cu chiloti de lâna»“, a povestit fostul topmodel german, Claudia Schiffer, intr-un interviu acordat celebrei publicatii Vanity Fair, care in aceasta saptamâna i-a dedicat o coperta. „Prima data când l-am cunoscut pe sotul meu, se vorbea despre droguri si el mi-a spus ca nu a incercat niciodata asa ceva. I-am raspuns ca nici eu. In primul moment, amândoi ne-am gândit: «Da’, pe cine vrei tu sa minti?» Apoi, am stat un pic de vorba si ne-am dat seama ca ne asemanam mult si ne plac aceleasi lucruri: sa fim independenti, sa ne distram acasa cu prietenii, fara sa simtim nevoia sa mergem pe la petreceri si sa ne imbatam“. Intrebata cum a reusit sa stea departe de droguri si alcool, desi face parte din lumea modei, raspunsul vedetei a fost simplu: „E chestie de personalitate. Exista oameni care pur si simplu au tendinte spre dependente, de orice fel, eu nu sunt asa. In plus, e ceva ce tine de educatie: parintii mei mi-au spus mereu ca drogurile nu doar ca iti fac rau, ci si ca sunt un lucru pentru oamenii ratati. Am crescut atât de dezinteresata de subiect, incât in lumea modei mi se spunea „fata cu chiloti de lâna“ si de câte ori apaream eu, toti ziceau: „Daca ea e prin apropiere, nu scoateti drogurile“, a povestit Claudia, care isi aminteste ca dupa fiecare petrecere, era o scena care se repeta. Un grup restrâns disparea fara urma, spre marea uimire a vedetei, care nu era niciodata invitata. „La inceput nu am inteles si chiar ma suparam din cauza asta“, a povestit Claudia.


Claudia – departe de psiholog


La inceput, Claudia nu s-a adaptat cu usurinta in lumea modei. „Eram foarte naiva. Si foarte timida. Imi amintesc si acum de prima mea sedinta foto pentru lenjerie intima. Nu am scos un cuvânt pe toata perioada sedintei. Faptul ca am fost topmodel m-a ajutat si, bineinteles, ca succesele pe care le-am avut si pe care continuu sa le am m-au facut sa ma simt mai sigura“. Intrebata daca nu a simtit niciodata nevoia sa mearga la un psiholog pentru a scapa de timiditate, Schiffer a raspuns cu sinceritate: „Timiditatea mea este congenitala, nu este provocata de vreo trauma din copilarie. Daca sunt trista sau preocupata, vorbesc cu prietenii mei. Nu mi-a trecut niciodata prin cap sa ma duc la doctor“. In ceea ce priveste silueta sa de vis, care continua sa fie impecabila, in ciuda celor doua sarcini, Claudia spune ca nu mai face cine stie ce sacrificii: „Când eram adolescenta, am avut tendinta sa ma ingras si a trebuit sa fac sacrificii pentru a fi in forma. Numai eu stiu câte salate si carne de pui am mâncat la viata mea. In timpul sarcinilor, am renuntat la toate sacrificiile. In sfârsit, am putut sa manânc ciocolata si prajituri pâna m-am saturat. Acum manânc fara sa imi mai fac prea multe probleme, insa acasa avem doar mâncaruri biologice“. Intrebata daca se simte jignita de faptul ca presa o considera o vedeta plictisitoare, topmodelul german a raspuns: „Nu. Nu sunt deloc asa si nu pot sa devin ceea ce nu sunt. Nu as vrea niciodata sa provoc un scandal, detest ideea ca ar putea aparea in ziare un scandal despre mine“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS