16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

IA TE UITA!

HBO – ora 20.00


Ocean’s Twelve


Regia: Steven Soderbergh


In rolurile principale: Julia Roberts, Catherine Zeta-Jones, George Clooney


Aventuri – 2004


Au trecut trei ani de când Danny Ocean (George Clooney) si echipa sa – in frunte cu agentul de vânzari Rusty Ryan (Brad Pitt), intreprinzatorul hot de buzunare Linus Caldwell (Matt Damon), expertul in explozibili Basher Tarr (Don Cheadle) si spargatorul de seifuri Frank Catton (Bernie Mac) – au dus la bun sfârsit unul dintre cele mai indraznete si elaborate jafuri din istorie, furându-i crudului om de afaceri Terry Benedict (Andy Garcia) si ultimul banut depozitat in seiful sau impenetrabil din Las Vegas.


Dupa ce au impartit prada de 160 de milioane de dolari, fiecare membru al echipei infame a lui Ocean a incercat sa devina cinstit, sa nu iasa in evidenta si sa duca o viata sub semnul legii…, dar acest lucru se dovedeste a fi o provocare, spre dezamagirea sotiei lui Danny, Tess (Julia Roberts).


Atunci când cineva incalca „Regula Numarul Unu“ a hotilor si ii toarna lui Benedict, viata cinstita nu mai reprezinta o optiune. Acesta vrea cele 160 de milioane de dolari inapoi, cu dobânda, altfel…


Si, dupa cum echipa descopera, Benedict nu este singura persoana puternica din lume in cautarea echipei Ocean’s Eleven…


Filmul a fost notat pe site-ul de specialitate cu 6.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS