28.1 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinPicatura de cunoastere

Picatura de cunoastere

Fiecarei vârste ii corespunde o planeta. De la 0 la sapte ani suntem sub influenta Lunii, de la sapte la 14 ani suntem sub influenta lui Mercur, de la 14 la 21 de ani – sub influenta lui Venus, de la 21 la 28 de ani – sub influenta Soarelui, de la 28 la 35 de ani – sub influenta lui Marte, de la 35 la 42 de ani – sub influenta lui Jupiter, de la 42 la 49 de ani – sub influenta lui Saturn, de la 49 la 56 de ani – sub influenta Lunii. De aici provin si vârstele la care se considera ca se incheie ciclurile de sapte ani din viata individului: cei sapte ani de acasa – sunt cei patronati de Luna, care se ocupa de educatia primara a omului (hrana, sanatate, crestere), la 14 ani, identitatea adolescentei este marcata de Mercur, la 21 de ani (in majoritatea tarilor) – individul intra sub influenta Soarelui, deci este considerat majoratul, când individualitatea sa este deplin conturata.


Celebra criza a vârstei de 40 de ani are explicatii astrologice. Cea mai dificila perioada din viata unui om – din punct de vedere astrologic – este considerata a fi cea din preajma vârstei de 38-45 de ani. In aceasta perioada au loc – succesiv sau simultan, depinde de data nasterii – cele mai dificile aspecte formate de planetele grele pe harta astrala a oricarui individ: opozitia uraniana, cuadratura neptuniana, cuadratura plutoniana, când cele mai grele planete formeaza aspecte negative tensionate cu pozitiile lor natale. Aceste aspecte aduc cu sine mari transformari in viata individului, o mare nevoie de schimbare.


Cele trei ceasuri rele din zilele de marti si sâmbata au explicatii astrologice. In astrologia orara, zilele de marti si sâmbata contin trei ore planetare guvernate de Saturn, considerata cea mai dificila planeta. De fapt, oricare alta zi din saptamâna contine ceasuri rele. In fiecare zi, lui Saturn ii revin doua ore planetare, doar in zilele de marti si sâmbata exista trei ore ale lui Saturn, considerate a fi cele trei ceasuri rele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS