15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinTinute pe toate gusturile la preturi rezonabile

Tinute pe toate gusturile la preturi rezonabile

Ne aflam la sfârsit de an scolar, motiv de fericire, dar si de ingrijorare pentru cei care urmeaza sa sustina examene. Totusi, o mare parte dintre studenti si elevi sunt cu gândul la marele banchet de sfârsit de an.


Unii elevi sunt preocupati in aceasta perioada de tinutele care o sa produca senzatie la serata organizata cu ocazia incheierii anului scolar. Magazinele din Craiova au inceput cu câteva saptamâni inainte de acest eveniment sa-si expuna costumatiile special pregatite.


Fiecare poate sa aleaga un anumit gen de costumatie, dupa buzunar. Fie o tinuta provocatoare de club care ar fi pe placul multora, fie o rochie lunga, care ar putea fi cam incomoda, dar ar da o nota de eleganta celei care o imbraca. In magazinele din centrul orasului, preturile unei rochii de ocazie incep de la 170 RON si pot ajunge pâna la 700 RON. Corsetul este o alegere ideala si se gaseste in magazine la preturi intre 50 si 150 RON, problema este ca acesta trebuie asortat fie cu o fusta lunga, daca vreti o toaleta eleganta-clasica, fie cu o fusta midi sau trei sferturi, pe care le veti gasi in magazine la preturi incepând de la 70 RON si pot ajunge chiar la 200 RON.


Toate aceste tinute trebuie asortate cu accesorii. Pentru o rochie eleganta ar fi indicat sa optati pentru pantofi cu toc cui sau ortopedic, din piele, ramâne la latitudinea dumneavoastra. Acestia se gasesc in toate magazinele de incaltaminte cu preturi cuprinse intre 150 si 500 RON si chiar mai mult, daca ii procurati de la anumite firme recunoscute international.


Fara probleme la cumparaturi


Pentru baieti este mult mai usor de facut cumparaturile pentru banchet. De zeci de ani, tinuta de gala a barbatilor a ramas neschimbata: costum, asortat cu o camasa si o cravata. Cravatele se gasesc in magazine la preturi incepând de la 19 RON, iar un papion, pentru cei care doresc, se gaseste la pretul de aproximativ 10 RON. Nici camasile nu sunt prea scumpe, acestea fiind la preturi de aproximativ 40 RON. Pentru o pereche de pantofi din piele sau din materiale inlocuitoare trebuie sa scoateti din portofel intre 55 si 300 RON. Preturile pentru costume variaza si aici tot in functie de magazinul de la care cumparati, intre 200 si 500 RON.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS