15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024

Scurte stiri

La 95 de ani – campioana la tenis de masa


O bunicuta britanica de 95 de ani a devenit vedeta in Germania, dupa ce a participat la un turneu de tenis de masa. Dupa cum informeaza Krone.at, Dorothy de Low este cea mai batrâna concurenta de la World Veteran Table Tennis Championship din Bremen, Germania. Bunicuta, careia prietenii ii spun „Doddy“, a devenit o adevarata vedeta in Germania inca de la sosirea sa, dând o multime de interviuri la radio, in ziare si la televiziune. Batrânica a marturisit ca joaca tenis de masa de peste 40 de ani si ca a participat deja la alte noua turnee internationale, câstigând numeroase medalii, printre care premiul intâi la Campionatul Mondial al veteranilor de peste 80 de ani, ce a avut loc la Dublin in 1992, titlul la dublu la categoria peste 60 de ani la Campionatul Mondial din Noua Zeelanda in 1989 si titlul la dublu la Baltimore, in 1990.


Cel mai mic om din lume masoara 50 de centimetri


Un elev are mari sanse sa devina cel mai mic om din lume, el masurând doar 50 de centimetri. Thapa Magar din Nepal are doar 13 ani si la prima vedere pare un copilas care abia invata sa mearga. Micutul nepalez cântareste 4,5 kilograme si mai are doar o dorinta: „As vrea sa intru in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai mic om din lume“.


Record de testoasa, trei kilometri in opt luni


Satula probabil sa mai stea inchisa in casa, o broasca testoasa a decis sa „isi ia lumea in cap“ si sa traiasca pe cont propriu. Dupa cum informeaza Libero.it, Orazio, o broasca testoasa din Tara Galilor, a decis intr-o buna zi sa plece de acasa. Cunoscuta fiind lentoarea in miscari a testoaselor, plimbarea lui Orazio nu a durat prea mult. In opt luni, ea a strabatut o distanta de doar trei kilometri. Plimbarea sa a fost intrerupta de un inspector de la Protectia animalelor, care a descoperit reptila pe o strada in apropiere de St. Fagans, la periferia orasului Cardiff. Gratie unui microcip pe care stapâna sa i-l implantase, Orazio a fost reperata si adusa inapoi in casuta pe care o parasise cu opt luni in urma.


Charlie Sheen isi cauta iubita pe internet


Din cauza proastei sale reputatii, Charlie Sheen are probleme in a-si stabili o intâlnire cu o femeie, informeaza site-ul Infoshowbiz. Potrivit ContactMusic, actorul este acum sobru si prefera sa stea departe de cluburi si baruri. Sperând sa se indragosteasca din nou, Sheen, de 40 de ani, a ales sa se orienteze catre site-urile de intâlniri. In acest moment, vedeta filmului „Platoon“ trece printr-o perioada dificila pentru ca este in divort cu fosta sa sotie, actrita Denise Richards, de 35 de ani. Starul crede ca mai are sanse sa-si gaseasca o partenera pe placul sau. In plus, el s-a inscris pe site-ul MillionaireMatch.com, care este rezervat persoanelor foarte selecte. Se pare ca Sheen a avut deja câteva intâlniri galante cu domnisoare pe care le-a cunoscut pe internet.


Halle Berry, „victima“ unui complex de inferioritate


Halle Berry este dezamagita ca premiul Oscar câstigat pentru rolul interpretat in „Monster’s Ball“ nu a avut impactul pe care ea il astepta. Dupa cum informeaza site-ul Teenhollywood, actrita din „Swordfish“ a crezut ca prestigioasa distinctie avea sa-i aduca nenumarate roluri importante, dar acest lucru nu s-a intâmplat. „In primele momente am primit foarte multe flori si diverse cadouri, dar dupa ce a trecut toata agitatia, mi-am dat seama ca sunt aceeasi actrita dintotdeauna. Nu cred ca am obtinut ceva de pe urma acestui premiu, in afara de o presiune imensa din partea tuturor. Inca ma mai simt inferioara altor oameni“, a declarat artista.


Julia Roberts – ingrijorator de slaba


Actrita Julia Roberts a slabit foarte mult in ultima perioada. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, care citeaza revista englezeasca Grazia, actrita ar fi ajuns de la 60 de kilograme cât cântarea anul trecut la doar 48 de kilograme. Articolul publicat de revista britanica subliniaza ca Julia este „ingrijorator de slaba, fiind doar piele si os“. Prietenii vedetei s-au declarat foarte nelinistiti de scaderea in greutate a acesteia, subliniind ca aceasta situatie s-ar putea datora efortului pe care actrita trebuie sa-l faca pentru ingrijirea celor doi copii ai sai, Phinnaeus si Hazel. Julia Roberts a primit recent o serie de critici pentru prestatia sa din piesa pe care o interpreteaza pe Broadway, „Three Days of Rain“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS