15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024

Scurte stiri

Lamborghini – agatat pe peretele casei


Masinile au depasit, din câte se pare, statutul de simple mijloace de transport, ele fiind considerate adevarate opere de arta. Cel putin asa crede milionarul american Richard Moriarty, care a decis sa atârne un splendid Lamborghini pe peretele casei sale din Newport Beach, California. Bolidul, achizitionat in urma cu zece ani de la un colectionar, pentru „modica“ suma de 60.000 de dolari, avea ceva probleme si statea cea mai mare parte din timp in garaj. Cinci muncitori, „inarmati“ cu o macara, au ridicat masina, pe care au prins-o de plafon.


Pian – descoperit pe cel mai inalt munte din Marea Britanie


Ecologistii britanici au descoperit pe cel mai inalt munte din Regatul Unit un pian, care „isi facea veacul“ pe acolo de cel putin 20 de ani. „Baietii nostri nu si-au putut crede ochilor“, a povestit Nigel Hawkins de la John Muir Trust, care a organizat o actiune de colectare a gunoaielor de pe vârful scotian Ben Nevis, care masoara 1.347 metri. Cu exceptia clapelor, pianul se prezenta intr-o stare foarte buna. Sub pian, ecologistii au descoperit ambalaje de la dulciuri, ce aveau ca data de expirare 12 decembrie 1986, indiciu pentru data la care pianul a sosit pe munte. Voluntarii au spart pianul in bucati si l-au transportat la poalele muntelui.


Mariah Carey, implicata intr-un proces al Mafiei americane


Mariah Carey ar fi luat cina cu un gangster din New York, in perioada mariajului sau cu Tommy Mottola. Potrivit site-ului Yahoo!News, aceste informatii au fost facute publice de un fost agent FBI, pe nume Joaquin Manuel Garcia, care s-a retras in martie 2006. Dezvaluirea a fost facuta in cadrul procesului controversatului om de afaceri Greg De Palma, unde Garcia a fost citat ca martor. Fostul agent a declarat ca De Palma, de 74 de ani, i-a inlesnit intrarea intr-o grupare mafiota, unde i-a inregistrat in secret toate conversatiile. Una dintre aceste inregistrari atesta faptul ca De Palma a luat cina de câteva ori in compania cântaretei americane si a sotului acesteia, la jumatatea anilor ’90. In timpul conversatiilor, mafiotul a descris-o pe Mariah drept „foarte draguta, foarte tacuta si rezervata“.


Lindsay Lohan isi adora sânii


Dupa ce a traversat o perioada dificila din cauza anorexiei, actrita Lindsay Lohan se pare ca s-a impacat cu propriul corp. Dupa cum informeaza site-ul pipole.net, vedeta filmului „The Mean Girls“ a declarat ca isi apreciaza foarte mult corpul, in special sânii. „Acum am mai pus pe mine câteva kilograme. Imi place si mai mult corpul meu, in particular sânii. Au marimea ideala si sunt foarte fermi. Ma simt din ce in ce mai bine in propria piele“, a spus Lindsay Lohan, intr-un interviu acordat revistei Ok.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS