17 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinOferte pentru litoral

Oferte pentru litoral

Puteti sa va petreceti concediul sau vacanta de vara pe litoralul românesc apelând la ofertele de sezon puse la dispozitie de agentiile de turism din Craiova.


Cu cei 82 de kilometri, fiind marginit la nord de Capul Midia si la sud de Vama Veche, litoralul românesc va poate pune la dispozitie o gama larga de statiuni cu preturi pentru toate buzunarele. Pe suprafata dintre cele doua extremitati se intinde o plaja superba, cu nisip fin in cea mai mare parte si cu o panta lina, usor accesibila. Pe litoralul Marii Negre, cel putin pe cel românesc, clima este temperata, cu o medie de 24 de grade Celsius in lunile iunie si august, iar marea are o salinitate redusa. Tarmul este uniform si orientarea plajei catre rasarit creeaza premisele pentru petrecerea unui concediu estival in cele mai bune si relaxante conditii. Acestea sunt doar câteva dintre avantajele pe care le puteti avea mergând in concediu in una dintre statiunile de pe litoralul românesc, lasând in urma ofertele pentru strainatate.


Ofertele agentiilor de turism din Craiova sunt variate. Pentru Costinesti, una dintre cele mai cautate statiuni de pe litoral, exista pachete care cuprind o gama larga de hoteluri de trei stele si vile de doua stele.


Pentru petrecerea unui sejur la Clubul Vox Amiral, preturile variaza in functie de perioada si de optiunile de cazare (mic dejun, masa de prânz sau cina). Acestea incep de la 728 RON in luna iunie si pot ajunge la 1.386 RON/persoana pe sejur, in perioada de vârf a lunii iulie. La hotelul Pipera, preturile incep de la 245 RON si pot ajunge la 1.029 RON/persoana pe sejur.


Cazare la vila


Pentru pachetul care include cazarea la una dintre vilele din Costinesti, agentiile va pun la dispozitie o oferta speciala prin care puteti sa platiti un sejur de sapte nopti si veti avea o noapte de cazare gratuita. La Vila Victoria puteti beneficia de camere duble sau triple care dispun de televizor color si cablu. Preturile sunt si aici in functie de perioada si de optiunile de cazare, de la 119 RON pâna la 686 RON/persoana pe sejur. Vila Haris va pune la dispozitie camere duble cu televizor color si cablu incepând de la 126 RON si ajungând la 686 RON/persoana pe sejur. Daca optati sa va petreceti concediul la Vila Carol de o stea, puteti gasi aici camere duble si triple incepând de la 84 RON pâna la 542 RON/persoana pe sejur. Tot aici puteti beneficia si de o oferta speciala. La un grup de zece persoane platitoare, o persoana va putea sta gratuit. Vila Pipera pune la dispozitia clientilor camere duble cu preturi cuprinse intre 129 RON si 651 RON/persoana pe sejur.


Toate aceste oferte beneficiaza si de anumite gratuitati sau reduceri atunci când vine vorba de copii. In functie de vârsta lor, reducerile pot incepe de la 50% si pot ajunge pâna la 100% in unele locuri. Alta oferta pentru litoral este pusa la dispozitia clientilor la Complexul Dunarea din Saturn. Amplasat la 200 m de plaja, complexul are o incinta cu zone verzi, trei vile cu 30 de camere categoria a doua si bungalow-uri având 60 de camere categoria intâi, fiecare cu terasa.


Preturile pentru cazarea la vile incepe de la 46 RON/persoana pentru o camera dubla pe zi sau 104 RON/camera dubla pe zi si pot ajunge la 80,5 RON/persoana pentru o camera dubla pe zi, respectiv 161/camera dubla pe zi, in functie de perioada. Daca doriti ceva mai ieftin, puteti opta pentru casute, unde preturile incep de la 23 RON/persoana pentru o camera dubla pe zi si pot ajunge la 49 RON/camera dubla pe zi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS