16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

Scurte stiri

Vioara de Cartea Recordurilor


O vioara Stradivarius a fost vânduta pentru suma de 3,54 milioane de dolari in cadrul unei licitatii organizate de Christie’s la New York. Dupa cum informeaza Libero.it, acesta este cel mai mare pret obtinut vreodata pentru o vioara, recordul precedent apartinând tot unei viori Stradivarius, Lady Tennant, care a fost vânduta pentru 2,03 milioane de dolari in aprilie 2005. De data asta, cea care a intrat in Cartea Recordurilor este vioara Hammer, care s-a aflat in proprietatea lui Christian Hammer, un colectionar suedez din secolul XVIII. Pretul obtinut pentru instrumentul muzical a depasit cu mult previziunile specialistilor, care estimasera valoarea viorii intre 1,5 si 2,5 milioane de dolari. Cumparatorul a dorit sa isi pastreze anonimatul.


Un câine ciobanesc – tata adoptiv pentru doi boboci de rata


Rex, un ciobanesc german, a devenit prietenul de nedespartit al unui ratoi din ferma lui Helgo Andresen-Weissenberg, un crescator de pasari din orasul Herne, Germania. Si ca doi parteneri ce se respecta, Rex si ratoiul Oskar au adoptat doi boboci de rata, care au fost respinsi de parintii lor naturali. Eddy si Gulliver au vazut lumina zilei cu trei zile in urma si s-au atasat imediat de ciudatii lor parinti adoptivi.


Un dentist nervos a spart dintii unui client cu ciocanul


Un dentist nervos a spart cu ciocanul dintii unui israelian cu care se certase in cabinetul sau stomatologic, a anuntat politia. Potrivit site-ului Yahoo!News, pacientul venise sa ceara radiografiile dentare ale fiului iubitei sale, insa medicul stomatolog a refuzat sa i le dea. Atunci a izbucnit o cearta, iar dentistul, in vârsta de 49 de ani, si-a lovit victima cu un ciocan. Medicul, originar din Tel-Aviv, a fost arestat. Ranitul va trebui sa-si repare dintii, probabil la alt dentist.


Crush & Alexandra Ungureanu cânta in deschidere la Scooter


Crush si Alexandra Ungureanu traverseaza o perioada fasta a carierei lor, in primul rând pentru ca noul lor single, „Aprinde dragostea“, se indreapta hotarât catre locurile fruntase ale topurilor din România si in al doilea rând fiindca vineri, 19 mai, vor cânta la Arenele Romane din Bucuresti in deschiderea spectacolului formatiei Scooter. Ei nu sunt singurii români care se vor produce in deschiderea superconcertului Scooter. Pe lânga ei vor mai cânta New Effect, iar DJ Optik va mixa pentru cei prezenti la eveniment. Crush si Alexandra Ungureanu se pregatesc pentru concert pentru ca nu vor sa fie cu nimic mai prejos decât germanii de la Scooter. Mai mult, alaturi de ei, pe scena, vor fi doi dansatori din trupa Big Bounce a lui CRBL, de la Simplu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS