16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCraiova Fashion 2006 promoveaza talente

Craiova Fashion 2006 promoveaza talente

Fete frumoase, prezentari de moda semnate de designeri celebri precum Catalin Botezatu sau Eli Laslean, concurs cu manechine si un recital sustinut de Adrian, fostul concurent de la Big Brother, sunt doar câteva dintre surprizele de care veti avea parte in cadrul festivalului Craiova Fashion.


Teatrul Liric „Elena Teodorini“ din Craiova gazduieste sâmbata seara, incepând cu ora 19.00, cea de-a cincea editie a festivalului Craiova Fashion si New Models Contest. Organizatorul, agentia de manechine One Models, promite un show pe cinste de la care n-ar trebui sa lipseasca nici un iubitor de frumos. Editia din acest an a festivalului aduce si câteva noutati: pe lânga prezentarile de moda va fi si un concurs de manechine. Pentru competitie au fost selectionate 12 fete din patru orase: Slatina, Drobeta Turnu Severin, Râmnicu Vâlcea si Craiova, care sâmbata seara se vor intrece pentru Marele Premiu. La fiecare dintre cele patru preselectii s-au prezentat in jur de 100 de fete, dornice sa faca o cariera pe podium. Este adevarat ca premiul va merge doar la o tânara, dar toate fetele care intra in concurs se pot numi câstigatoare. Festivalul inseamna, de fapt, intrarea lor in lumea modei.


„Cu acest concurs propulsam in lumea modei 12 fete. Toate au fost atent selectionate si intrunesc conditiile pentru a deveni manechine de succes“, a precizat Toni Dinca, directorul de la One Models.


Botezatu, pe scena Teatrului Liric


Dificila sarcina de a alege o câstigatoare va reveni unui juriu alcatuit din persoane cu un cuvânt greu de spus in lumea modei: Catalin Botezatu, Liviu Ionescu, directorul de la MRA Models, Eli Laslean si Mircea Barbulescu. Fetele vor fi supuse la trei probe care vor consta in prezentarea a trei colectii. De asemenea, fiecare dintre membrii juriului va avea posibilitatea sa acorde un premiu uneia dintre cele 12 concurente.


Bineinteles ca, pe lânga faptul ca vor face parte din juriu, designerii care vor poposi in Banie vor prezenta si cele mai noi tendinte din colectiile acestui sezon. Norocoasele care vor purta (fie si numai pret de câteva secunde) cele mai noi haine croite de Catalin Botezatu sau Eli Laslean sunt manechinele agentiei One Models. Aceasta nu este prima data când cei doi designeri bucuresteni isi prezinta creatiile in Banie, pentru ca ambii au mai participat la editiile anterioare ale festivalului craiovean de moda.


Alta noutate pe care organizatorii au tinut s-o aduca la cea de-a cincea editie a festivalului Craiova Fashion 2006 este faptul ca, din public, poate face parte oricine doreste, intrucât s-au pus deja in vânzare biletele. Pâna acum, festivalul s-a desfasurat cu circuit inchis, adica intrarea se facea doar pe baza de invitatii. Si pentru ca muzica merge mâna in mâna cu modelingul, festivalul va cuprinde si un recital de muzica sustinut de Adrian Demetrian, fostul concurent de la Big Brother.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS