17.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

IA TE UITA!

PRO Cinema -ora 22.00


Sabia blestemata (The Swordsman)


Regia: Michael Kennedy


In rolurile principale: Lorenzo Lamas, Claire Stansfield, Michael Champion


Actiune – 1992


Andrew (Lorenzo Lamas) este un politist a carui sarcina este sa asigure protectia lui Julie Wilkins, administratorul unui muzeu si totodata singurul martor al unui jaf de proportii: sabia lui Alexandru cel Mare, despre care se spune ca ar fi fost daruita legendarului conducator de insusi Apollo.


Andrew incepe sa fie tulburat de viziuni ciudate, carora nu reuseste sa le gaseasca nici o semnificatie. Locuri incarcate de istorie, barbati confruntându-se in dueluri, intâmplari care au avut loc in urma cu mai bine de 2.000 de ani… Unele dintre acestea vizeaza conflictul dintre Alexandru cel Mare si varul sau Herodotus.


La clubul pe care-l frecventeaza, Andrew il cunoaste pe Stratos, organizatorul unor concursuri ilegale de scrima. Acesta stie cum pot fi interpretate viziunile lui Andrew si stie, de asemenea, ca exista o solutie a problemelor sale, dar nu in prezent. Pentru a gasi spada furata si a rezolva misterul imaginilor obsesive, Andrew (care este reincarnarea lui Alexandru cel Mare) trebuie sa se intoarca in urma cu 2.000 de ani si sa-l ucida pe sângerosul tiran Herodotus. Dar va reusi el sa infaptuiasca, dupa mai bine de doua milenii, justitia care trebuia implinita?


Filmul a fost notat pe site-ul de specialitate cu 5,4.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS