31.7 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPepe si noua formula de scena

Pepe si noua formula de scena

Desi se bucura de toata atentia presei, publicul il iubeste, organizatorii de concerte il solicita in toate colturile tarii, Ionut Popescu, alias Pepe, simte ca trebuie sa aduca un element de noutate in activitatea sa.


Surpriza pe care Pepe o pregateste publicului se refera la formula actuala in care cânta si la faptul ca aceasta va fi supusa unor schimbari: „Componenta in care cânt acum este: Remus chitarist, Gica trompetist, Adi este cu trombonul. Acestia sunt colaboratorii mei de scena, din 2000 si pâna acum, si vor fi si in continuare intr-o formula mai mare, de 10-12 persoane, pe care am pregatit-o si o s-o lansez undeva intr-o luna si jumatate, doua luni. Sunt colaboratorii mei de baza, cu ei inregistrez albumul, sunt prieteni foarte buni si colegi de suferinta“.


In mod obisnuit, salile de spectacol in care cânta Pepe sunt arhipline, dar el sustine recitaluri si in fata unui public mai restrâns atunci când i se cere. Important este ca „oamenii sa fie foarte civilizati si plini de energie.Tocmai asta iti da putere sa cânti. In clipa in care iti cunosc repertoriul cei ce te privesc si te asculta si in clipa in care comunica cu noi ca artisti, normal ca ne simtim mândri si fericiti. De obicei, nu-mi organizez singur concertele, dar in momentul in care se intâmpla un eveniment important si sunt solicitat sa cânt, cu toata dragostea voi raspunde invitatiei“, a declarat artistul.


In viitorul apropiat, Pepe nu intentioneaza sa colaboreze cu cineva din muzica româneasca: „E important sa-mi mentin eu publicul si sa fac un nou album pe care sa-l dau publicului din România si sper nu numai. Deci nu voi colabora cu nimeni, decât imi largesc formula si o sa am o trupa mult mai mare“.


„Genul latino patrunde in sufletul omului“


Pepe ramâne optimist in ceea ce priveste longevitatea muzicii latino, care va ramâne in continuare in topul preferintelor iubitorilor de muzica dupa cum afirma cântaretul: „Publicul e deschis pentru orice gen muzical si genul latino cred ca patrunde foarte bine in sufletul omului. Cântecul e plin de energie, de cuvinte de dragoste, astfel ca n-are cum sa nu prinda. Am evoluat din punct de vedere muzical de la revolutie si pâna acum, iar muzica româneasca e in ascensiune“.


De ceva timp, Pepe a devenit si om de televiziune, fiind moderatorul unei emisiuni-concurs la unul dintre posturile private de televiziune, dar acest lucru nu-i afecteaza cariera muzicala, dupa cum el insusi afirma: „Televiziunea nu ma incurca absolut deloc pentru ca emisiunile nu sunt in direct, ci sunt inregistrate. Filmez câte doua emisiuni la inceput de saptamâna si dupa aceea doua saptamâni sunt liber. Chiar nu ma incurca deloc. Nu e ceva care sa-mi pericliteze cariera muzicala, ba din contra, mi-o sustine“.


In ceea ce priveste materialul discografic, publicul va trebui sa mai astepte câteva luni pentru a asculta un nou album semnat de Pepe, care a declarat: „Abia m-am apucat de inregistrari si dureaza. Cred ca spre sfârsitul verii cred c-o sa lansez un nou album. Lucram la piese noi si dupa ce o sa fie gata piesele hotarâm care va fi single-ul, iar dupa aceea ne gândim la videoclip. Momentan, promovare am tot avut si exista o sustinere mediatica prin concerte si aparitii TV, iar de acum incolo ne pregatim pentru album“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS