27.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazin„TELVA a pariat pe mine acum trei ani“

„TELVA a pariat pe mine acum trei ani“

Modelul anului 2004, românca Elena Baguci, a fost intervievata de revista spaniola Telva. Interviul a aparut in editia din luna mai si a fost realizat in timpul Saptamânii Modei de la Madrid, in ianuarie 2006, unde Elena a fost remarcata ca unul dintre cele mai bune modele de catre designerii spanioli. In acest interviu, Elena este declarata ca fiind una dintre cele mai „promitatoare“ talente din noul val al ultimilor ani pe plan mondial si viitoare ambasadoare a noului parfum Donna Karan care va fi lansat in septembrie 2006. Se asteapta aparitia unei coperte & editorial a editiei spaniole a celebrei reviste Vogue, cu care Elena a lucrat deja de sapte ori pâna in acest moment. Iata interviul complet acordat de Elena Baguci, reprezentata de firma MRA Models Agency din Bucuresti, revistei spaniole Telva.


„Ochi albastri de femeie de gheata, o alunita irezistibila deasupra buzei, in stilul lui Cindy Crawford, 1,83 m inaltime si o cariera profesionala remarcabila. In spatele acestei fatete impunatoare, Elena nu este decât o fetita dulce, cu o voce suava, care invata pentru examenul de bacalaureat. S-a nascut lânga Bucuresti, in urma cu 20 de ani, a fost descoperita la vârsta de 14 ani la un casting, iar acum, dupa lansarea sa pe scena internationala, traieste in Statele Unite. Incepând cu toamna viitoare, Elena va fi imaginea noului parfum Donna Karan. Este topmodelul momentului.


Desi noaptea trecuta s-a culcat târziu, acum este fresh. Si asta dupa o zi intreaga de parade pe pasarela Cibeles si o sedinta foto (pozele din reportaj), care s-au incheiat spre ora unu dimineata.


– Cu cine ai facut un pact ca sa ai o fata asa de stralucitoare?


– Aaa, acum sunt obosita si nu stiu când o sa-mi recuperez somnul. Peste câteva zile incep prezentarile la Milano si apoi la Paris.


– Si, inainte sa pleci la New York, acolo unde traiesti, o sa treci pe acasa?


– Da, cu siguranta, voi merge in România, ca sa fiu alaturi de familie si de catelul meu, Teddy. In plus, am examene in iunie. Pe urma, daca totul merge OK, o sa incep studiile la Facultatea de Drept.


– A, un mic tur! Iti vei lua multe haine la tine?


– Nu-mi aminti! Am zburat cu British Airways si mi-au pierdut una dintre cele doua genti pe care le aveam cu mine – cu toate hainele si bijuteriile! Am asteptat trei zile si tot nu am primit-o. Acum o am doar pe cea cu pantofi si cosmetice. Daca nu o sa apara, o sa ma imbrac in niste pantaloni si o bluza de la Chloe. Vai, bijuteriile mele Cartier!


– Ce cariera ti-ar placea sa ai? Ca cea a lui Christy (Turlington), Cindy (Crawford), Claudia (Schiffer) sau Kate (Moss)?


– Cariera lui Kate Moss, fara indoiala.


– Agentul tau spune ca esti magica si mladioasa. Tu cum te vezi?


– Sunt o persoana hotarâta, sensibila, rabdatoare si am simtul umorului.


– Astea crezi ca sunt cheia reusitei?


– Cred ca trebuie sa fii puternic si sa-ti alegi bine meseria. Am multa incredere in agentiile din România si Spania, ele cred in mine si ma cunosc. In Paris si New York sunt preocupati mai mult de interesele propriilor agentii decât de cele ale modelelor lor.


– Inainte sa pleci din Spania, iti vei face timp sa iesi la plimbare prin Madrid?


– De obicei nu merg prin baruri si discoteci, sunt foarte „casnica“. Poate de aceea nu-mi place viata la New York. Dar merg in Barcelona. Am ramas aici cu iubitul meu ca sa vedem meciul Barca-Chelsea.


– Aa, esti microbista?


– Nu, nu ma intereseaza absolut deloc. Nu am vazut niciodata un meci in direct. Ma duc doar ca sa-l insotesc pe iubitul meu si sa vad cum joaca Ronaldinho.


 


A defilat pentru: Valentino, Gucci, Chanel, Hermes, Versace, Givenchy, Marc Jacobs, Balenciaga, Christian Lacroix…


 


– Unde iti faci de obicei cumparaturile?


– Fac mereu cumparaturi la Milano si Paris, iar de la New York imi iau putine lucruri.


– Ai vreo marca preferata?


– Sunt innebunita dupa Chloe, dar imi plac si Dolce & Gabbana. De asemenea cumpar multe de la Gucci, Louis Vuitton sau Marc Jacobs. Recunosc, imi place sa dau bani multi pe haine si calatorii.


– Unde vei merge in vacanta?


– Dupa ce voi termina cu prezentarile de moda, voi pleca in Dubai, iar la vara mi-ar placea sa merg la Saint Tropez, Mallorca si, daca mai am timp, si-n Kenya.


Ador clima, paella si jambonul din Spania


– Primii tai pasi in lumea modei, in afara de România, i-ai facut in Spania, acum trei ani…


– Da, in Barcelona, la casa Gaudi. Pe urma am revenit aici de mai multe ori si m-am indragostit de Spania. Ador lumea, clima, paella, jambonul si vinul negru. In plus, unul dintre primele articole in care am aparut a fost in TELVA, iar acesta este al treilea.


– De atunci, ai fost tentata sa renunti?


– Da, clar! Toate modelele trec prin criza asta, dar eu sunt foarte incapatânata si-mi place sa termin ce-am inceput. Am riscat mult si voi duce la capat ce am inceput“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS