18.4 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinArgila pentru sanatate

Argila pentru sanatate

De multe ori, remediile la anumite afectiuni sunt mult mai simple decât v-ati astepta. Totul este sa le cunoasteti. Un exemplu in acest sens este argila, considerata timp de secole un panaceu universal, dar, in prezent, intrebuintata doar de câtiva cunoscatori. Site-ul ele.ro va dezvaluie tot ceea ce ar trebui sa stiti despre argila.


Datorita structurii sale specifice (incorporeaza aproximativ 40 de minerale cu proprietati electromagnetice care reechilibreaza toate mediile cu care intra in contact), argila are impact benefic atât in ceea ce priveste sanatatea, cât si asupra aspectului fizic al corpului.


Utilizare interna. Argila fortifica organismul. Din aceasta cauza este potrivit uzul intern pentru combaterea anemiei si anginei. Mineralele pe care le contine au un impact esential in cazuri de oboseala si surmenaj. Intrucât dreneaza organismul, argila imbunatateste cu succes circulatia sanguina. Ea poate fi utilizata si in cazul celulitei intrucât ajuta la eliminarea toxinelor, principala cauza a aparitiei aspectului de „coaja de portocala“.


Utilizare externa. Artrita si artroza sunt probleme des intâlnite in anotimpurile reci. Aceste inflamatii pot scadea in urma tratamentelor indelungate cu comprese pe baza de argila. Argila are marea calitate de a curata tesuturile inflamate si de a grabi vindecarea. Din acest motiv, poate fi utilizata pentru problemele de piele, de la julituri si arsuri usoare pâna la neplacutele acnee si abcese.


Frumusete. Folositi argila pentru masti si gomaj. Daca sunteti un iubitor al bailor lungi si deconectante nu uitati sa folositi si argila, pentru ca tonifica pielea, reduce celulita si imbunatateste circulatia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS