14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

Scurte stiri

A devenit mama la 11 ani


La doar 11 ani, o britanica a adus pe lume un copil. Dupa cum informeaza Tgcom.it, fetita fusese adusa la spital cu dureri puternice de abdomen, de partenerul sau de viata, un barbat de 37 de ani. Medicii i-au dat doua pastile de paracetamol pentru a-i calma durerile. Dupa ce a mers la baie, fetita a inceput sa tipe. In fata infirmierelor socate, pacienta a intrat in travaliu, la scurt timp dupa aceasta, venind pe lume un baietel. Tatal copilului a fost imediat arestat, el fiind eliberat ulterior pe cautiune. Copilul se afla inca in spital, sub supravegherea medicilor, in timp ce proaspata mamica a fost incredintata Consiliului comunal din Hillingdon. Precedentul record in ceea ce priveste cea mai tânara mamica din Marea Britanie era detinut de o fetita din Poole, districtul Dorset, care in 1999 a nascut la doar 12 ani.


Au infruntat flacarile pentru a-si salva sarpele boa


Un cuplu s-a dus sa-si recupereze sarpele boa pe care il uitase in apartament, dupa ce a fost evacuat de pompieri din cauza izbucnirii unui incendiu in localitatea franceza Vesoul, au anuntat surse din cadrul serviciilor de salvare. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, incendiul a izbucnit in noaptea de marti spre miercuri, in jurul orei 2.00, intr-un imobil din centrul orasului. Dupa ce a fost evacuata din cladire, o familie si-a dat seama ca si-a uitat animalul de companie, un sarpe boa, in apartament. Fara a sta prea mult pe gânduri, cei doi soti s-au dus sa-l recupereze. In urma incendiului, o persoana a fost ranita dupa ce a sarit de la etaj, in incercarea de a scapa de flacari.


Tom Cruise – pe tocuri pentru a fi la inaltimea iubitei sale


Pentru a atenua diferenta de inaltime fata de logodnica sa, Katie Holmes, Tom Cruise a decis sa ia masuri. Dupa cum informeaza Tgcom.it, starul american a decis sa isi mai inalte tocurile. De altfel, Cruise s-a obisnuit de mult sa poarte pantofi cu toc, mai intâi din cauza fostei sale sotii, Nicole Kidman, apoi din cauza celor câtiva centimetri in plus ai actualei sale logodnice, Katie. La cea mai recenta aparitie a celor doi amorezi la premiera peliculei „Mission Impossible 3“, cei prezenti au observat ca diferenta de inaltime dintre cei doi nu mai este aceeasi si ca ei se pot privi linistiti in ochi. Din câte se pare, Tom, care masoara 1,70, poarta pantofi cu un toc de zece centimetri, pentru ca starul sa nu se faca de râs alaturi de Katie, care masoara 1,78 desculta. Desi asistentul lui Cruise a negat, imaginile surprinse de fotografi vorbesc clar. In ziua premierei, diferenta de inatime ar fi trebuit sa fie de 15 centimetri, având in vedere ca Holmes purta tocuri, insa acesti centimetri au disparut ca prin minune.


Scarlett Johansson isi adora sânii


Frumoasa actrita americana, Scarlett Johansson, a marturisit ca este atât de indragostita de sânii sai, incât a decis sa le dea un nume, in semn de apreciere. Dupa cum informeaza tabloidul The Sun, in clipele sale de intimitate, vedeta din „Lost in Translation“ obisnuieste sa isi numeasca sânii „fetitele mele“. „Imi place corpul si fata mea si imi iubesc sânii – «fetitele mele»“, a marturisit vedeta, confesându-se ca, desi are 21 de ani, foloseste deja crema antiimbatrânire, pentru ca, spunea ea, „nu vreau sa arat niciodata ca o zdreanta“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS