14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinGoana dupa soare in Europa

Goana dupa soare in Europa

Din punct de vedere calendaristic ne apropiem cu pasi repezi de prima zi de vara. Daca sunteti nerabdatori sa profitati de mângâierea razelor soarelui, a nisipului si a valurilor marii puteti alege varianta unei excursii in strainatate, acolo unde vremea insorita s-a instalat confortabil.


Agentiile de turism locale va sunt de un real folos in acest sens prin numeroase si atractive oferte de turism extern. Agentia „Univers“ va ofera sansa de a vizita regiunea Antalya, din Turcia, unde pentru un sejur de sapte nopti, la un hotel de cinci stele, care dispune de plaja privata, veti achita suma de 399 de euro/persoana, pret care include transport cu avion charter pe ruta Bucuresti – Antalya – Bucuresti, transfer aeroport – hotel – aeroport, iar copiii care nu au implinit inca doi ani beneficiaza de gratuitate. Ramânând pe tarâm turcesc, dar de data aceasta trecând in regiunea Bodrum, aveti posibilitatea de a petrece sapte nopti la un hotel de patru stele, care dispune de piscina exterioara, piscina pentru copii, aer conditionat si va ofera accesul la servicii de sauna, masaj, salon TV, sala jocuri, internet cafe, gradina, teren de joaca pentru copii, discoteca, tenis de masa, biliard. Pretul sejurului este de 319 euro/persoana si acopera cheltuielile de transport avion charter (Bucuresti – Bodrum- Bucuresti), transfer aeroport – hotel – aeroport, dar nu include taxele de aeroport (70 de euro/persoana), taxa de viza (10 dolari) si asigurarea medicala.


Circuit european incarcat de istorie


Daca sunteti pasionat de istorie, aveti ocazia de a face o incursiune in istoria Europei printr-un circuit de zece zile cu autocarul in marile centre culturale europene. Contra sumei de 365 de euro/persoana veti putea admira si descoperi Budapesta, dar si orase ca Viena, Strasbourg, Munchen (poarta lui Carol, Marienplatz, primaria noua si primaria veche, Piata Veche, Piata Viktualienmarkt si Catedrala Frauenkirche), Londra (Buckingam Palace, resedinta oficiala a Reginei, St. James’s Park, Parlamentul, Big Ben – popularul ceas aflat in turnul cladirii Parlamentului, Westminster Abbey), Paris (Opera Noua din Piata Bastiliei, precum si Notre Dame de Paris, din Ile de la Cite, Palatul de Justitie, Ansamblul National, Muzeul Orsay, Place Concorde, Champs Elysees, Arcul de Triumf, Turnul Eiffel si Place Pigalle). Pretul excursiei include si transport cu autocarul (minimum doua stele: scaune rabatabile, instalatii audio, climatizare), cazare noua nopti la hotel, transfer ferry boat Calais – Dover – Calais, ghid atestat.


Daca sunteti iubitori ai muntelui, agentia „Touropa“ va ofera posibilitatea de a petrece câteva zile in Sinaia, unde la un hotel de patru stele veti plati intre 37,5 RON/persoana/zi, alegând sa mergeti acolo in timpul saptamânii, si 39,5 RON/zi/persoana, daca optati pentru sfârsitul acesteia. Pretul include si mic dejun. La hotelurile de trei stele, in aceeasi statiune, preturile variaza intre 23 si 25,5 RON/persoana/zi, insemnând cazare si mic dejun tip bufet. Pentru cei care prefera statiunea Busteni este bine de stiut ca pentru cazare in camera dubla si mic dejun sau cazare in camera dubla si pensiune completa veti achita 47,56 RON/persoana/zi, respectiv 78,33 RON/persoana/zi. In Poiana Brasov, 126 RON/persoana/zi este suma pe care o veti achita pentru cazare si mic dejun la un hotel de patru stele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS