19.4 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024

IA TE UITA!

HBO-ora 20.00


Bona de la Fortele Speciale


Regia: Adam Shankman


In rolurile principale: Vin Diesel, Max Thieriot, Brittany Snow


Comedie – 2005


Vin Diesel este intruparea eroului modern… sare din avion, conduce masini de curse, se bate cu cei mai rai tipi din lume si iese basma curata din actiuni pe care nici James Bond nu ar fi reusit sa le duca la bun sfârsit. Iar daca pâna acum nimic nu i-a venit de hac, de data asta, marea provocare la care e supus e sa faca pe dadaca unor copii nastrusnici, ce sunt in stare sa scoata sufletul si dintr-o statuie.


Shane Wolfe, puscas marin, trebuie sa jongleze cu doua slujbe simultan. Sa fie gata sa sara la bataie impotriva inamicului si sa faca pe bona cumsecade pentru copiii unui om de stiinta, aflati in mare pericol dupa ce tatal lor fusese asasinat pentru o inventie secreta. Shane adauga arsenalului militar pe care-l are in posesie vreo doua surprize: câteva biberoane cu suc de fructe si lapte si o dubita trasnet, numai buna pentru cinci copii.


Prima piatra de incercare e Zoey (Brittany Snow), o adolescenta rebela, urmata indeaproape de fratele de 14 ani, Seth (Max Thieriott), de Lulu – opt ani – (Morgan York), Peter, un nazdravan care merge de-a busilea, si bebelusul Tyler. In timp ce zonele de catastrofa si tintele inamice ii sunt familiare si i se par obisnuite lui Shane, schimbatul scutecelor, biberoanele la ora fixa, lectiile de conducere si cele pentru cercetasi ii pun rabdarea la incercare.


Filmul a fost notat pe site-ul de specialitate cu 6,3.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS